Morhipo, istegelsin entegrasyonu ile Morhipo Market'i açtı

İstegelsin alt yapısı ile yeni Morhipo Market sekmesini duyuran şirket; İstanbul, Ankara, Kocaeli ve Bodrum'daki müşterilerine 7 binden fazla ürünle hizmet verecek.

Boyner Grup çatısı altında kurulan online alışveriş platformu Morhipo, online market servisinde faaliyet göstermeye başladı. Şirket, kullanıcılarına gönderdiği bir e-posta ile yeni Morhipo Market sekmesini duyurdu. İstegelsin entegrasyonu ile hayata geçene Morhipo Market'te 7 binden fazla ürün bulunuyor. 

Şimdilik İstanbul, Ankara, Kocaeli ve Bodrum'da hizmet veren Morhipo Market, genellikle giyim, kozmetik ve moda üzerine ilerleyen ürün kategorisini de genişletmiş oluyor. Morhipo Market sekmesi üzerinden tıpkı istegelsin'de olduğu gibi alışveriş yapabiliyorsunuz.

İstegelsin'de de yer alan 20'den fazla kategoride ürün sunan Morhipo Market, adres ve gün ve saat seçimi panellerinde de istegelsin'in alt yapısından faydalanıyor. 

Bu anlamda kazan-kazan anlayışına sahip bir iş modeliyle karşılaştığımızı söyleyebiliriz. Morhipo'nun Market alışveriş pazarına adım atması, alım gücü görece daha yüksek bir kitlenin online market ile tanışmasını kolaylaştırcak. Üstelik Morhipo bu iş birliği sayesinde kullanıcılarına Market kategorisinde hizmet verirken, operasyonel maliyet ve iş gücü masraflarıyla karşılaşmamış oluyor. 

Bu arada İstegelsin'in daha önce entegrasyon anlamında benzer iş birliklerine imza attığını söyleyelim. BiSU'nun 2019'un ekim ayında yayına alınan BiMarket girişimi de istegelsin'in altyapısından faydalanıyor. BiSU'nun haricinde Apsiyon ile işbirliğini de İsteGelsin CEO'su Sedat Yıldırım Webrazzi E-ticaret 2020 sahnesinden duyurmuştu.

Talebe dayalı market alışverişi girişimlerinin artış gösterdiği bu dönemde; istegelsin'in önemli girişim ve markalara alt yapı sağlaması; büyümesini hızlandıracaktır. Böylece istegelsin, online market servisleriyle daha kolay rekabet edebilir. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.