KOBİ pazarına üretim ve envanter yazılımı sunan Katana, 11 milyon dolar yatırım aldı

Paylaşılan bilgilere göre Katana, A serisi yatırım turunda 11 milyon dolar yatırım aldı. 11 milyon dolarlık A serisi yatırım turu Atomico liderliğinde gerçekleşti.
KOBİ pazarına üretim ve envanter yazılımı sunan Katana, 11 milyon dolar yatırım aldı

Odağına KOBİ'leri alan bir girişim olarak karşımıza çıkan Estonya merkezli Katana, yeni bir yatırım aldığını duyurdu. Paylaşılan bilgilere göre Katana, A serisi yatırım turunda 11 milyon dolar yatırım aldı. 11 milyon dolarlık A serisi yatırım turu Atomico liderliğinde gerçekleşti.

Yatırım turuna Atomico'nun haricinde ise melek yatırımcılar Checkout.com CTO'su Ott Kaukver, Topia CTO'su Sten Tamkivi, Pipedrive CTO'su Sergei Anikin, Kairi Pauskar ve şirketin eski yatırımcılarından olan 42Cap de katıldı. Yapılan yatırımla birlikte Atomico partneri Ben Blume ise Katana'nın yönetim kuruluna katıldı.

Alınan 11 milyon dolarlık yeni yatırımlar birlikte Katana'nın bugüne kadar aldığı toplam yatırımın 16 milyon dolara ulaştığını da ekleyelim.

KOBİ'ler için üretim ve envanter yazılımı olarak çözüm sunan bir girişim olarak karşımıza çıkan Katana, 2017 yılında Hannes Kert, Kristjan Vilosius ve Priit Kaasik tarafından Tallinn'de kuruldu. Temelde KOBİ'ler için bir ERP çözümü olarak sunulan Katana, kendini üretim yapan girişimcilerin gizli silahı olarak tanımlıyor. 

Katana tarafından paylaşılan bilgilere göre alınan 11 milyon dolarlık yatırım ekibin büyütülmesi ve ürünün geliştirilmesi için kullanılacak. Katana'nın temel amacı ise yerel üretim yapan ve ürettiği ürünleri online olarak tüm dünyaya satan KOBİ'lere ulaşmak.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.