Hepsiburada'nın talep bazlı teslimat servisi Hepsiexpress çiçek satışına da başladı

Market ürünleri servisini yemek ile genişleten Hepsiexpress şimdi de çiçek teslimatına başladı.

E-ticaret firmaları teslimat ağını artırmaları ile birlikte farklı dikeylerde büyümeye doğru yöneliyor. Bunun son örneği de Hepsiburada'dan geldi. Platformuna çiçek satışını da ekleyen Hepsiexpress, yeni çiçek mağazasında oldukça çeşitli ürün gamında aranjmanlar ve buketler sunuyor. 

Pandemiyle birlikte teslimat sektörü büyüme gösterirken, Hepsiburada çıkardığı ürünler ve platformuna eklediği özelliklerle hızlı bir adaptasyon süreci geçirdi. Hepsiexpress, 2020'nin ilk aylarında platformuna Mopaş marketlerini eklerken, Kasım ayında teknoloji ürünleri de satmaya başladı.

Aralık ayında büyüyen online market kategorisinde ikinci markası hepsimarket'i duyuran şirket, Hepsiexpress servisi içine de Mini Market'i de ekledi . Böylece kendi deposundan satışa başlayan Hepsiburada, "Mini Market" ile birlikte market ürünlerini 30 - 45 dakika içinde kullanıcıları ile buluşturmaya başladı.

Trendyol'un market ve yemek siparişine dahil olması, Hepsiburada'nın market ile yemeğin ötesinde çiçek dikeyine de girmesi ve bunlara karşılık Çiçeksepeti'nin bir süredir farklı ürünleri satmaya başlaması. Görünen o ki platformlar e-ticarette farklı ürünlerle büyümek istiyor aslında halihazırda var olan üyelerine maksimum servisi sunarak Life Time Value'yu artırmak istiyorlar. Bakalım yılın geri kalanında hangi gelişmeleri göreceğiz?

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.