Hepsiburada, Hepsiexpress servisi ile teknoloji ürünleri satmaya başladı

Yeni bir haber ile karşımıza çıkan Hepsiburada, Hepsiexpress servisi içinde yer alan mağazalara "Tekno" seçeneğin de ekledi.

CarrefourSA ve Hepsiburada'nın Hepsiexpress servisi ile anında market teslimat pazarına girdiğini 2019 yılının Ekim ayında sizlere aktarmıştık. Market ürünlerinin teslimatının ardından ise McDonald's ile iş birliğine giden Hepsiburada,  Hepsiexpress servisine yemek siparişi seçeneğini de eklemişti.

Bugün ise yeni bir haber ile karşımıza çıkan Hepsiburada, Hepsiexpress servisi içinde yer alan mağazalara "Tekno" seçeneğin de ekledi. Adından da anlaşılabileceği üzere Tekno mağazasında teknoloji odaklı ürünler yer alacak. Söz konusu teknoloji ürünlerinin 2 saat içinde müşterilere ulaştırılması bekleniyor.

Şu an için Hepsiexpress içinde yer alan Tekno Market mağazasında girdiğimizde karşımıza sadece iPhone 11 modeli çıkıyor. Kısacası 64 GB'lık iPhone 11 modeli 7 bin 499 TL fiyat etiketi ile Hepsiexpress'in Tekno Market mağazasında satışa sunulmuş durumda.

64 GB'lık iPhone 11 modelinin şu an için Hepsiburada'da Efsane Cuma indirimleri kapsamında 7 bin 49 TL fiyat etiketi ile satıldığını da hatırlatalım. Kısacası Hepsiexpress'in Tekno Market mağazasında satılan iPhone 11 indirim uygulanmadan satışa sunulmuş durumda.

İlerleyen süreçte Tekno Market mağazasında farklı ürün ve markaların yer alması da sürpriz olmayacaktır. Hepsiexpress ile ilgili detayları sizlere aktarmaya devam edeceğiz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.