Hepsiburada, Mini Market'ini Hepsiexpress platformuna ekledi

Kendi deposundan satışa başlayan Hepsiburada, "Mini Market" ile birlikte market ürünlerini 30 - 45 dakika içinde kullanıcıları ile buluşturmayı hedefliyor.
Hepsiburada, Mini Market'ini Hepsiexpress platformuna ekledi

Hepsiburada'nın büyüyen online market kategorisi için hepsimarket isminde yeni bir marka duyurduğunu ve temel market ürünlerini 24 saat içinde kullanıcıları ile buluşturduğunu dün sizlere aktarmıştık. Bugün ise Hepsiexpress servisi içinde eklenen Mini Market'e yakından bakacağız.

Hatırlatmak gerekirse CarrefourSA ve Hepsiburada'nın Hepsiexpress servisi ile anında market teslimat pazarına girdiğini 2019 yılının Ekim ayında sizlere aktarmıştık. Hepsiexpress platformu içinde market olarak kısa zaman öncesine kadar sadece CarrefourSA yer alıyordu.

Geçtiğimiz Ekim ayında ise Mopaş marketleri de Hepsiexpress platformuna eklendi. Bugün karşımıza çıkan bilgilere göre Hepsiexpress platformuna yeni bir market seçeneği eklendi.

Kendi deposundan satışa başlayan Hepsiburada, "Mini Market" ile birlikte market ürünlerini 30 - 45 dakika içinde kullanıcıları ile buluşturmayı hedefliyor. Mini Market içinde et ve balık ürünlerinden tutun da kahvaltılık ürünlerine kadar tüm market ürünleri yer alıyor.

Kısacası Hepsiexpress kullanıcıları bugünden itibaren hem CarrefourSA hem Mopaş hem de Hepsiburada'nın kendi marketi olan Mini Market üzerinden siparişlerini verebilecek. Paylaşılan bilgilere göre Mini Market şu an için sadece İstanbul ve Ankara için kullanıma sunulmuş durumda. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.