Büyüyen online market kategorisine Hepsiburada’dan ikinci marka: hepsimarket

Hepsiburada, yeni markası olan hepsimarket ile temel gıda ürünlerinden kişisel bakıma, bebek ürünlerinden atıştırmalıklara kadar 2 bin 500'ü aşkın market ürününü 24 saat içinde kullanıcıları ile buluşturacak.
Büyüyen online market kategorisine Hepsiburada’dan ikinci marka: hepsimarket

CarrefourSA ve Hepsiburada'nın Hepsiexpress servisi ile anında market teslimat pazarına girdiğini 2019 yılının Ekim ayında sizlere aktarmıştık. Market ürünlerinin teslimatının ardından yemek siparişleri için ise McDonald's ile iş birliğine giden Hepsiburada, geçtiğimiz Ekim ayında ise platformuna Mopaş marketlerini de ekledi. Son olarak geçtiğimiz Kasım ayında ise Hepsiexpress servisi ile teknoloji ürünleri satmaya da başlayan Hepsiburada, bugün yeni bir haber ile karşımıza çıktı. 

Paylaşılan bilgilere göre Hepsiburada, büyüyen online market kategorisi için yeni bir marka daha duyurdu. Hepsiburada, yeni markası olan hepsimarket ile temel gıda ürünlerinden kişisel bakıma, bebek ürünlerinden atıştırmalıklara kadar 2 bin 500'ü aşkın market ürününü kullanıcıları ile 24 saat içerisinde buluşturacak.

Hepsimarket'te temel gıda, süt ve kahvaltılık, atıştırmalık, fit ve sağlıklı, içecekler, vitamin ve besin takviyesi, hijyen ürünleri, kağıt ürünleri, bebek bezi ve ıslak mendil, bebek maması, bebek kozmetik, anne bebek, kozmetik, dermokozmetik, kişisel bakım ürünleri, hijyenik ped, mutfak sarf malzemeleri, deterjan ve temizlik, çay ve kahve, pet shop ve aile planlaması olmak üzere 21 kategori yer alıyor.

Hepsimarket ile yapılan alışverişler 24 saat içinde Hepsiburada kullanıcılarına teslim edilecek. Paylaşılan bilgilere göre ürünlerin 24 saat içinde teslim edilebilmesi için hafta içi saat 17.00'ye kadar sipariş verilmesi gerekiyor. 100 TL ve üzeri alışverişlerde ise kargo ücreti alınmayacağını da ekleyelim. 

Kısaca anlatmak gerekirse Hepsiburada, bu adımı ile birlikte temel olarak market ürünleri kategorisine 24 saatte teslimat özelliği eklemiş oldu. Hepsiexpress ve hepsimarket ile ilgili gelişmeleri sizlere aktarmaya devam edeceğiz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.