Siteniz için kolayca pop-up oluşturmanızı sağlayan Popupsmart, 4 bin 500 kullanıcıya ulaştı

Ekim ayında Webrazzi Summit 2020 kapsamında düzenlediğimiz girişimcilik yarışmamız olan Webrazzi Arena'yı da kazanan Popupsmart, güncel verilerini bizlerle paylaştı.
Siteniz için kolayca pop-up oluşturmanızı sağlayan Popupsmart, 4 bin 500 kullanıcıya ulaştı

Web siteniz için kolayca pop-up oluşturmanızı sağlayan yerli bir girişim olarak karşımıza çıkan Popupsmart'ı ilk olarak geçtiğimiz Şubat ayında sizlere aktarmıştık. Ekim ayında Webrazzi Summit 2020 kapsamında düzenlediğimiz girişimcilik yarışmamız olan Webrazzi Arena'yı da kazanan Popupsmart, güncel verilerini bizlerle paylaştı.

Hatırlatmak gerekirse Emre Elbeyoglu, Murathan Yıldırım ve Kervan Aslan tarafından kurulan Popupsmart, web siteleri için kolayca Pop-up oluşturmasını sağlıyor. Popupsmart çözümü bültenlerde kullandığınız e-posta listenizi genişletmek, aramaları arttırmak, bildirimler göndermek ve belli bir ürünün tanıtımını yapmak için kullanılabiliyor. 

Popupsmart tarafından paylaşılan bilgilere göre Ocak ortasında MVP'sini yayına alan Popupsmart, o günden beri toplamda 4 bin 500 üyeye ulaştı. 4 bin 500 üyenin 620'sinin aktif kullanıcı olduğunu ve 87'sinin ise ücretli üye konumunda olduğunu da ekleyelim.

22 farklı ülkeden müşterilere sahip olan Popupsmart'ın kullanıcıları arasında genelde dijital pazarlama uzmanları, e-ticaret yöneticileri ve tasarımcılar yer alıyor. Paylaşılan bilgilere göre Popupsmart'ın çözümünü kullanan web sitelerinin elde ettikleri dönüşüm oranlarının ortalaması ise yüzde 4,2. Popupsmart kullanıcılarının satışlarının bu etki ile birlikte yüzde 20 oranında arttığı da paylaşılan bilgiler arasında.

2021 yılının sonuna kadar 1000, 2023 yılının sonuna kadar ise 4 bin ücretli kullanıcıya ulaşmayı hedefleyen Popupsmart, tüm dünyada dönüşümlerini artırmayı sağlayan ve tanınan bir ürüne dönüşmek istiyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.