Ücretli abonelikleri yönetmeye yardımcı olan Truebill, 17 milyon dolar yatırım aldı

Kullanıcıların mali durumlarını kontrol altına almalarına yardımcı olmak için çeşitli araçlar sunan fintech Truebill, Bessemer Venture Partners'ın liderliği üstlendiği C Serisi yatırım turunda 17 milyon dolar yatırım aldı.
Ücretli abonelikleri yönetmeye yardımcı olan Truebill, 17 milyon dolar yatırım aldı

Kullanıcıların mali durumlarını kontrol altına almalarına yardımcı olmak için çeşitli araçlar sunan Truebill, Bessemer Venture Partners'ın liderliği üstlendiği C Serisi yatırım turunda 17 milyon dolar yatırım aldı. Yeni yatırımla birlikte bugüne kadar aldığı toplam yatırım miktarı 40 milyon dolara ulaşan Truebill'e, C Serisi'nde Eldridge Capital, Cota Capital, Firebolt Ventures ve Day One Ventures eşlik etti.

Truebill'in yeni yatırımı, net değer takibi, otomatik borç ödemeleri ve paylaşılan hesaplar dahil olmak üzere yeni ürünler ve özellikler geliştirmek için kullanılacak. Ayrıca Truebill'in Maryland, San Francisco ve New York'taki ofisleri için işe alımlar da yapılacak.

2015 yılında kurulan Truebill, ücretli abone olduğunuz servislerin tümünü takip edip, gerekli yönlendirmelerle tasarruf etmenizi sağlıyor. Y Combinator'ın 2016 kış döneminin en hızlı büyüyen 15 girişimi arasında yer alan Truebill, bugüne kadar, istenmeyen abonelikleri belirleyip iptal ederek, faturalarını düşürerek ve ücretler ve kesintiler için geri ödeme alarak bir milyondan fazla kişinin 100 milyon dolardan fazla tasarruf etmesine yardımcı oldu.

Truebill kurucu ortağı ve CEO'su Haroon Mokhtarzada, kullanıcıları hesaplarında bir limit aşımı ücreti tahsil edildiğinde basitçe uyarmak yerine, nakit akışı sıkıntısını tahmin etmek için verilerin analiz edilmesine ve bunu engelleyen doğru araçlara sahip olunmasına yardımcı olmayı hedeflediklerini söylüyor. 

Truebill, amacının verileri derinlemesine incelemek ve davranışları artırmak olduğunu; akıllı tasarrufların büyük ölçüde benimsendiğini, ancak şimdi kimin hedeflerine ulaştığını ve kimin başarısız olduğunu ve onları neyin ayırdığını anlamak istediklerini söylüyor. Girişimin kurucuları, bu davranışı teşvik etmek için neler yapabileceklerine baktıklarını belirtiyorlar.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.