Webrazzi Arena 2020'nin kazananı Popupsmart oldu!

Webrazzi Arena 2020 kapsamında yapılan sunumların ardından jürimiz, Popupsmart girişimini birinci olarak seçti.
Webrazzi Arena 2020'nin kazananı Popupsmart oldu!

Bu yıl Webrazzi Summit'in 21 ve 22 Ekim tarihlerinde online olarak gerçekleşeceğini geçtiğimiz Haziran ayında sizlere aktarmıştık. Dün başlayan Webrazzi Summit 2020, ikinci gününde de tüm hızıyla devam ediyor. Webrazzi Summit 2020'nin ikinci gününün en önemli kısımlarından olan Webrazzi Arena 2020'nin kazananı belli oldu.

Webrazzi'den Ahmet Buğra Ferah tarafından sunulan Webrazzi Arena'nın jüri üyeleri arasında ise DO Ventures'tan Duygu Öktem Clark ve 500 Startup İstanbul'dan Rina Onur Şirinoğlu ve Commencis kurucu ortağı ve CEO'su Fırat İşbecer'in yer aldığını da hatırlatalım.

Jürimizin aldığı karara göre Webrazzi Arena 2020'nin kazananı Popupsmart girişimi oldu. Bu yıl Webrazzi Arena girişimcilik yarışmasına katılan girişimler arasında ise 33fab.fit, Counterfake, Efilli, inspakt, Medialyzer, Playbook, Popupsmart, Rimuut, Skreenr ve Werk yer alıyordu.

Efilli girişimi Popupsmart'ın ardından ikinci olurken, Rimuut girişimi ise yarışmayı üçüncü olarak tamamladı. Kullanıcıların siteleri için kolayca Pop-up oluşturmasını sağlayan Popupsmart, gelecek vaadeden bir pazardan pay almaya çalışıyor. Popupsmart, bültenlerde kullandığınız e-posta listenizi genişletmek, aramaları arttırmak, bildirimler göndermek ve belli bir ürünün tanıtımını yapmak için kullanılabiliyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.