Webrazzi Summit, 21 ve 22 Ekim tarihlerinde online olarak gerçekleşecek

Webrazzi Summit, tıpkı Webrazzi Dijital gibi online olarak gerçekleşecek. Bildiğiniz Webrazzi etkinliği deneyimi ve iki gün avantajı ile.
Webrazzi Summit, 21 ve 22 Ekim tarihlerinde online olarak gerçekleşecek

Pandemi süreci hayatımızda önemli bir dönüm noktası oldu. Bu dönemde, iş dünyasına dair birçok şey dijitale kayarken, şirketler uzaktan çalışma yöntemini tercih etmeye başladı; hatta birçok şirket bu yöntemi kalıcı hale getirdi. Toplantılar video konferans uygulamaları ile yapılmaya başlandı, şirket içi iletişim ise daha çok iş birliği uygulamalarıyla gerçekleşti.

Bu dönemin bizlere kattığı bir başka alan ise online etkinlikler oldu. Aslında online etkinlik sektörü bir süredir ciddi anlamda faaliyet gösteren bir alan olmasına rağmen, günümüzde zorunlulukla başlayan bu süreç yavaş yavaş kalıcılığa doğru ilerliyor. Zira online olarak gerçekleşen etkinlikler ciddi kitlelere ulaşıyor ve kişilerin zamandan tasarruf etmelerine olanak sağlıyor. 

Webrazzi Dijital ile edindiğimiz online etkinlik deneyiminde çıtayı yukarıya taşıyoruz

Biz de Webrazzi olarak her sene fiziksel olarak gerçekleştirdiğimiz Webrazzi Dijital etkinliğimizi, bu sene 10 Haziran'da online olarak gerçekleştirdik ve etkinlik sonrasında çok güzel geri dönüşler aldık. Bir fiziksel etkinliğin en önemli unsuru olan networking'i de bu sene online'a taşıdık ve bu kapsamda kendi online networking aracımızı geliştirdik. Şimdi ise Webrazzi Dijital ile edindiğimiz online etkinlik deneyiminde çıtayı biraz daha yukarılara taşıyoruz.

21-22 Ekim tarihlerinde, 2 gün olarak gerçekleşecek Webrazzi Summit konferansımız da tıpkı Webrazzi Dijital gibi online olarak gerçekleşecek. Hatta Eylül ayında ücretsiz olarak gerçekleştireceğimiz Webrazzi Developer'da online olacak.

Webrazzi Summit, 21 ve 22 Ekim'de online olarak gerçekleşiyor

Türkiye ve yakın coğrafyanın en etkili teknoloji ve internet konferansı olan Webrazzi Summit, bu sene tüm dünyada yaşanan pandemi nedeniyle 21-22 Ekim’de, 2 gün boyunca online olarak yıllardır devam eden eşsiz konferans deneyimi ile gerçekleşecek. Webrazzi Summit’te, perakendenin dijital dönüşümünden, e-ihracata, mobilden, yapay zekaya ve yatırım ekosistemine dair birçok konu, Türkiye ve dünyadan alanında uzman konuşmacılarla beraber mercek altına alınacak. 

Webrazzi Summit ile globalde daha fazla kişiye ulaşacağız

Webrazzi Summit, yeni geliştirilen online özellikler ve özgün teknoloji altyapısı ile konuşmacılara, sponsorlara, katılımcılara ve girişimcilere mükemmel bir online konferans deneyimi sunacak. Bu sene 2 gün olarak gerçekleşecek etkinliğimizin online olarak gerçekleşiyor olmasının ekstra avantajları da var. Bu sayede Dünya’nın her yerinden daha fazla kişiye ulaşma şansı yakalayacağız.

Salonlar ve workshop odalarında kolaylıkla canlı yayın akış takibi yapılabilecek. Online networking ve video görüşme imkanı da sunacağımız bir başka özellik. Birçok girişime kendilerini tanıtma imkanı sunduğumuz Startup Lounge alanı da bu sene online olacak. Gerçek zamanlı online stand hakkının yanı sıra simultane çeviri ile program akışını kaçırmadan takip edebilme imkanı da katılımcılara sunulacak.

Online Startup Lounge

Webrazzi Summit’te, yeni girişimlerin ve iş ortaklarının bulunduğu özel alan“Startup Lounge”, 2 gün boyunca online olarak konferans içerisinde yer alacak. Girişimciler, kendilerine ayrılan özel online desklerde kendilerini tanıtma, anlatma ve müşteri edinme imkanı yakalayacaklar. Startup Lounge İş Ortakları ise hem girişimcilere sundukları fırsatları tanıtma hem de bünyelerindeki girişimlere kendilerini binlerce katılımcıya anlatma fırsatı sunacaklar. 

Online workshop'lar

Webrazzi Summit programı içerisinde farklı teknolojik, girişimcilik, yazılım, pazarlama, e- ticaret dikeylerinde alanlarında uzman kişilerin 45’er dakikalık online workshop'ları düzenlenecek. Webrazzi Dijital etkinliğimizde de iki farklı salonda 8 farklı online workshop'a ev sahipliği yaptığımızı hatırlatalım.

Webrazzi Summit'e online erken kayıtta kişi başı 885 TL, ilerleyen dönemde ise yine kişi başı 1180 TL karşılığında katılım sağlayabilirsiniz. Webrazzi Summit ile ilgili daha fazla bilgiye ise buradan ulaşabilirsiniz.

Elmas Sponsor

Platin Sponsor

Altın Sponsor

Gümüş Sponsorlar

 

Medya Sponsorları

    

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.