Meditopia’nın 60 milyon dolar değerleme ile yatırım aldığı doğrulandı

60 milyon dolar değerleme ile yeni yatırım turunu tamamlamaya hazırlanan Meditopia , dün atılan imza ile 15 milyon dolar yatırım aldı.
Meditopia’nın 60 milyon dolar değerleme ile yatırım aldığı doğrulandı

Geçtiğimiz günlerde Meditopia'nın 60 milyon dolar değerleme ile yeni yatırım turunu tamamlamaya hazırlandığını sizlere aktarmıştık. Meditopia, dün tamamlanan yatırım turunda 15 milyon dolar yatırım aldı.

Şirket tarafından henüz bu konuda resmi açıklama yapılmamış olsa da; aldığımız duyumlara göre girişimi destekleyen yatırımcılar arasında Spotify'ın da yatırımcısı olan Creandum yer alıyor. 

Bu arada yabancı yatırımcıların Meditopia'ya daha önce de ilgi gösterdiğini hatırlatalım. Özellikle bir önceki yatırım turunda Meditopia'nın yatırımcıları arasına ABD'den Vela Partners,  Almanya'dan Atlantic Labs katılmıştı.

Girişimin hali hazırda yatırımcısı olarak bir önceki yatırım turuna katılanlar arasında ise Teknasyon Kurucu Ortakları Burak SağlıkMustafa SevinçMustafa VardalıAlper AkcanSinan Güler ve Murat Balcı yer almıştı.

Bu noktada girişime ilk turunda 180 bin dolarlık yatırım yapan StartersHubEbru DormanAlper Akcan ve Tülin Karabük'ü de hatırlatmakta fayda var. 

Covid-19 salgını döneminde meditasyon uygulamalarına gösterilen ilgi ile birlikte, Meditopia'nın da bu süreci ciddi bir başarıyla tamamladığını söylemek mümkün.12 milyondan fazla kullanıcıya sahip olan girişim, görünen o ki; yeni pazarlarda büyümeye devam edecek. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.