Reklam ajansı YouthWorks, kalıcı olarak hibrit çalışma sistemine geçiş yaptı

Pandemi dönemi sonrasında verimliliği en üst seviyede tutmak isteyen ajans, bundan böyle teknolojiyle entegre edilmiş online ofis ve offline ofis sistemiyle çalışacak.
Reklam ajansı YouthWorks, kalıcı olarak hibrit çalışma sistemine geçiş yaptı

Corona virüs salgını ile başlayan "evden çalışma süreci" birçokları için kalıcı bir sürece dönüşmeye başladı. İlk olarak Mynet, uzaktan çalışmayı kalıcı hale getirmiş ve tüm editör kadrosunu artık kalıcı olarak tamamen uzaktan çalıştırma kararını almıştı. Geçtiğimiz günlerde de Yapı Kredi Teknoloji'nin uzaktan çalışmayı kalıcı hale getireceğini ve bunun yanı sıra çalışanlarına fatura desteği de sunacağını sizlere aktarmıştık.

Bu hafta içinde ING'inin de Flexi Yaz adlı bir çalışma modelini yayına aldığını ve böylelikle ING Türkiye Genel Müdürlük ve Kahramanmaraş Operasyon Merkezi çalışanlarının, seçtikleri paket kapsamında yaz döneminde diledikleri şehirden çalışabileceğini söylemiştik. Şimdiyse reklam ajansı YouthWorks de kalıcı olarak hibrit çalışma sistemine geçiş yaptığını açıkladı.

İnternet ve online eğitim desteği

YouthWorks, çalışma modelini değiştirerek hibrit çalışma sistemine geçti. Pandemi dönemi sonrasında verimliliği en üst seviyede tutmak isteyen ajans, bundan böyle teknolojiyle entegre edilmiş online ofis ve offline ofis sistemiyle çalışacak. Bu kapsamda her çalışana 100 Mbps hızında sınırsız kotasız ev interneti, Masterclass dahil Udemy, Coursera online eğitim erişimi, yemek kartına ek olarak kahve ve çay desteği ve ergonomik masa ve sandalye desteği verilecek.

Şirket, online ve offline ofisler arasındaki teknolojik entegrasyonun ise Microsoft Teams ve Skedway ile sağlandığı bilgisini paylaştı. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.