Mynet, uzaktan çalışmayı kalıcı hale getirdi

Her ay ortalama 42 milyon internet kullanıcısına erişen Mynet, uzaktan çalışmayı kalıcı hale getirdi.
Mynet, uzaktan çalışmayı kalıcı hale getirdi

Her ay ortalama 42 milyon internet kullanıcısına erişen Mynet, uzaktan çalışmayı kalıcı hale getirdi. Şirket, tüm editör kadrosunu artık kalıcı olarak tamamen uzaktan çalıştırma kararını aldı.

Mynet İK Genel Müdür Yardımcısı Esra Bayrakdar, editör kadrosunu tüm Türkiye’ye hatta yurtdışına açma kararı aldıklarını belirterek, Mynet’in medya birimlerinin yüzde 75’inin kalıcı olarak uzaktan çalışacağını söyledi. Tüm işe alım, oryantasyon, eğitim ve performans süreçlerini de uzaktan çalışmaya uygun hale getirdiklerini belirten Bayrakdar, zaman ve mekandan bağımsız bir çalışma modeline döndüklerinin altını çizdi. 

Mynet Genel Yayın Yönetmeni Tarkan Temur da araştırmaların, uzaktan çalışmanın üretkenliği yüzde 15 daha olumlu etkilediğini ortaya koyduğunu, iki aylık uzaktan çalışma deneyimlerinin bunu doğruladığını söyledi.

Uzaktan çalışma kültürünü benimseyerek kalıcı hale getirmenin gelecekte şirketlerin başarısı açısından son derece belirleyici olacağını düşündüğünü ifade eden Ürün ve İş Geliştirme Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Fuat Şeker, uzaktan çalışmayı da kapsayan altyapı geçişlerine iki yıl önce başladıklarını; CMS (içerik yönetimi sistemi) ve güvenlik altyapısını uzaktan çalışmanın verimini artıracak şekilde tekrardan ürettiklerini söyledi. Şeker, halihazırda bazı projelerde deneyimlemiş oldukları uzaktan çalışma sistemini, içinde bulunduğumuz süreçte şirket genelinde de başarıyla uyguladıklarını ve daha da iyileştirdiklerini vurguladı. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.