Sanal etkinlik platformu Bevy, 15 milyon dolar yatırım aldı

Sanal etkinlikler düzenlemek ve bu etkinliklere katılan toplulukları yönetmeye yardımcı olan Bevy, Accel liderliğindeki B Serisi yatırım turunda 15 milyon dolar yatırım aldı.
Sanal etkinlik platformu Bevy, 15 milyon dolar yatırım aldı

Sanal etkinlikler düzenlemek ve bu etkinliklere katılan toplulukları yönetmeye yardımcı olan Bevy, Accel liderliğindeki B Serisi yatırım turunda 15 milyon dolar yatırım aldı. Tura katılan diğer şirketler, Qualtrics CEO'su Ryan Smith ve Upfront Ventures olarak açıklandı. Girişim, 2018'de gerçekleşen A Serisi'nde de 6,4 milyon dolar yatırım almıştı. 

Bevy, aldığı yeni yatırımı operasyonlarını ve iş kapsamını genişletmeye devam etmek için kullanmayı planladığını açıkladı.

Kurucu ve CEO Derek Andersen liderliğindeki Bevy, global girişimciler topluluğu Startup Grind'in arkasındaki ekip tarafından inşa edildi. 2017 yılında Bevy platformu, kendi C2C pazarlamasını oluşturmak, büyümek isteyen markalar için ticari bir SaaS ürünü olarak kullanıma sunuldu. Bevy bugün, B2B, B2C, eğitim ve diğer iş kategorileri konusunda şirketlere hizmet veriyor.

2019 yılında CMX'i satın alan Bevy, 30 ülkede söz sahibi olan CMX ile kuruluşların ve bireylerin toplumun gücünden yararlanmaları için eğitim, öğretim ve ağ oluşturma fırsatları yakalıyor. Beyv.com, bugüne kadar Asana, Atlassian, Duolingo, Salesforce ve Slack gibi şirketler tarafından kullanıldı.

Derek Andersen, özellikle corona virüs pandemisinden sonra girişimlerine olan talebin ciddi anlamda artış gösterdiğini söylüyor. Zira Bevy'nin hizmet verdiği şirketlere göz attığımızda da sonucun Andersen'in söylediği gibi olduğun anlayabilioruz. Bu süreçte Salesforce, yaklaşık 20 bin katılımcı ile 650 sanal etkinliğe ev sahipliği yaparken, Duolingo'nun da 6 hafta içinde 1000 sanal etkinlik düzenlediğini görüyoruz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.