ING Türkiye çalışanları yaz döneminde, diledikleri şehirden haftanın 3 veya 4 günü çalışabilecek

Flexi Yaz çalışma modelini seçenler, bu dönemde haftada beş gün değil, üç ya da dört gün çalışmayı tercih edebilecekler.
ING Türkiye çalışanları yaz döneminde, diledikleri şehirden haftanın 3 veya 4 günü çalışabilecek

ING'nin yeni çalışma modeli Flexi Yaz ile ING Türkiye Genel Müdürlük ve Kahramanmaraş Operasyon Merkezi çalışanları, seçtikleri paket kapsamında yaz döneminde diledikleri şehirden çalışabilecek.

Haftada 5 gün yerine 3 veya 4 gün çalışma seçeneği

Çalışanlara, seçtikleri pakete göre bir ya da iki ay kendi tercih ettikleri lokasyondan çalışma imkanı sunan Flexi Yaz, 15 Haziran ve 15 Eylül 2020 tarihleri arasında geçerli olacak. Aynı zamanda Flexi Yaz çalışma modelini seçenler, bu dönemde haftada beş gün değil, üç ya da dört gün çalışmayı tercih edebilecekler. Kısacası ING Türkiye çalışanları, bu yazın önemli bir kısmını dilerlerse uzun süredir uzak kaldıkları ailelerinin yanında veya bir tatil bölgesinde geçirebilecek. Haftada üç veya dört gün çalışacaklarından işi ve tatili bir arada yapma fırsatı da bulacaklar.

Uzaktan çalışma, kalıcı hale gelmeye başlıyor

Corona virüs salgını ile hayatlarımızda daha fazla yer edinen uzaktan çalışma modeli, yavaş yavaş ülkemizde de kalıcılığa doğru ilerliyor. İlk olarak Mynet, uzaktan çalışmayı kalıcı hale getirmiş ve tüm editör kadrosunu artık kalıcı olarak tamamen uzaktan çalıştırma kararını almıştı. Geçtiğimiz günlerde de Yapı Kredi Teknoloji'nin uzaktan çalışmayı kalıcı hale getireceğini ve bunun yanı sıra çalışanlarına fatura desteği de sunacağını sizlere aktarmıştık.

Dünyada da durum farklı değil, zira en büyük teknoloji şirketlerinden ve sosyal ağlardan biri olan Twitter, pozisyonu uygun olan herkesin bundan sonra evden çalışabileceğini söylemişti. İlerleyen dönemde diğer şirketler için durumun nasıl olacağını hep birlikte göreceğiz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.