Bannerbear: Sosyal medya ve banner görselleri için tasarım otomasyonu aracı

Bir REST API ile güçlü bir tasarım şablon aracını birleştiren Bannerbear, tasarım sürecini otomatize ederek Instagram Hikayeler'den Pinterest gönderilerine kadar farklı içerik formatlarına dönüştürüyor.
Bannerbear: Sosyal medya ve banner görselleri için tasarım otomasyonu aracı

Bannerbear, sitenizde yer alan verileri tarayarak, başlıkları, görseleri ve önemli verileri kullanarak bannerlar oluşturuyor. Aracın birbirinden farklı boyutlarda oluşturduğu bu banner şablonlarını, sosyal ağlarda paylaşabiliyor ve kampanyalarınızı hızlıca hayata geçirmiş oluyorsunuz. 

Bir REST API ile güçlü bir tasarım şablon aracını birleştiren Bannerbear ile kampanyanızı Instagram Hikayeler'den Pinterest gönderilerine kadar farklı içerik formatlarına dönüştürmeniz mümkün.

Bannerbear API'sini kullanarak kendi araçlarınızı oluşturabileceğinizi belirtelim. Örneğin girişimin ürettiği, Tweetagram ve Mediumformat araçları farklı platformlardan alınan verilerin sosyal medya içeriklerine dönüşmesini sağlıyor.

 

Tweetagram, Twitter'da paylaştığınız tweetleri, Instagram gönderi ve hikaye boyutlarına dönüştüyor. Bunun için paylaştığınız tweetin linkini Tweetagram paneline yapıştırmanız yeterli. Ardından panelde yer alan renk ve boyut seçeneklerini kullanarak içeriğinizi kişiselleştirebiliyorsunuz. 

Mediumformat ise Medium makalelerini yatay ve dikey formatta paylaşımlara dönüştürmenizi kolaylaştırıyor. Tıpkı Tweetgram'da olduğu gibi paylaşmak istediğiniz  Medium makalesinin linkini panele yapıştırarak 1200 x 630 px. ve 1080 x 1920 px. boyutlarında iki görsel elde edebiliyorsunuz. 

Bannerbear ayrıca bir şablon editörüne de sahip. Sketch benzeri bir arayüze sahip olan araç, sürükle bırak prensibiyle çalışıyor. Katmanları yeniden dilediğiniz gibi sıralamanızı sağlarken, tipografik kontrollerle tasarımınızı şekillendirmenize yardımcı oluyor. 

Bu araç üzerinde ürettiğiniz her tasarım şablonu aynı zamanda API'nin bir parçası haline geliyor. Böylece ürettiğiniz tasarım şablonu herhangi bir işlemi tekrarlamanıza gerek kalmadan API üzerinde dilediğiniz kadar kopyalanabiliyor. Siz de aynı şablonun farklı versiyonları üzerinde defalarca çalışmaktan kurtuluyorsunuz. 

Bunun yanı sıra sınırsız şablon üretebilme olanağına ulaşırken, farklı tasarımcılarla aynı proje üzerinde çalışabiliyorsunuz. Aynı şekilde Bannerbear ile sınırsız proje üretebileceğinizi de ekleyelim.

Bannerbear'da üreteceğiniz ilk 100 görsel ücretsiz sonrasında ise farklı Solo, Startup, Business olmak üzere farklı paket seçeneklerine geçiş yapabilirsiniz. Solo aylık 39 dolar, Startup aylık 99 dolar, Business ise aylık 249 dolara kullanıcıların ilgisine sunuluyor. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.