Sebze ve meyveler için kutu sipariş servisi: Mevsimi

Yeni kutu sipariş platformu Mevsimi açıldı.
Sebze ve meyveler için kutu sipariş servisi: Mevsimi

Kutu siparişi çocuk oyuncaklarından kitaplara oldukça ilgi çekici bir konu. Yurt dışında da önemli girişimlerin yer aldığı kutu gıda siparişi özelinde bir girişim daha dahil oldu.  SocialEyes, Tüm Fırsatlar ve Let's Camera'dan tanıdığımız Can Kağıtçıbaşı tarafından kurulan Mevsimi, yaş meyve ve sebzeleri doğrudan tüketiciye, uygun fiyatla ulaştıran kutu sipariş servisi. 

Platform, üreticiden aldığı ürünleri kullanıcılara kutu aracılığıyla teslim ediyor. Bunların içeriği her hafta değişiyor. Maliyetleri yükseltmemek için kişiye özel kutu uygulaması henüz yok. Bu haftanın kutu içeriğinde; armut, kırmızı elma, muz, nar, portakal, havuç, kabak, karnabahar, mor lahana, limon, pırasa, göbek marul, ıspanak, maydanoz ve semizotu bulunuyor. Fiyatı ise 125 lira...

Yaş meyve-sebze üreticiden, zincirin son halkası olan tüketiciye gelene kadar hal dışı tüccarlar, toptancı komisyoncular, sevkiyatçılar, perakendeciler gibi birçok halkadan geçiyor. Dolayısıyla maliyetler yükseliyor. Mevsimi, bu maliyetleri ortadan kaldırmak ve uygun fiyata nitelikli gıdaya erişimi sağlamak için ürünler doğrudan üreticiden alıyor. Yani ürünlerin kullanıcıyla aracısız buluşmasını sağlıyor. Piyasadan daha ucuza satışa sunulan ürünler fiyat avantajını da beraberinde getiriyor.

Şu an için sadece İstanbul'da

Kredi kartı bilgisi sipariş esnasında alınıyor ve ödeme işlemini de sipariş onayladığında gerçekleştiriyor. Pazar günü hariç her gün teslimatı var. Teslimatlar kullanıcının istediği gün ve zaman diliminde, ücretsiz teslim ediliyor. Ödeme sadece kredi kartıyla kapıdan yapılıyor. Şimdilik sadece İstanbul'da Ümraniye ve Ataşehir'e yollayan Mevsimi, çok yakın zamanda Kadıköy ve Üsküdar'a da kutu gönderecek. Uzun vadede tüm İstanbul'a dağıtım yapmayı planlıyorlar. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.