Evden çalışanlar için aktif gürültü önleme özelliğine sahip en iyi kulaklıklar

Bu haberimizde ülkemizde satın alabileceğiniz en iyi aktif gürültü önleme özelliğine sahip olan kulaklıklara yakından bakıyoruz.
Evden çalışanlar için aktif gürültü önleme özelliğine sahip en iyi kulaklıklar

Corona virüs salgını nedeniyle hem dünyada hem de ülkemizde pek çok firma evden çalışmaya başladı. Webrazzi ekibi olarak 30 Mart tarihine kadar evden çalışmaya başladığımızı sizlere geçtiğimiz hafta aktarmıştık. Evden çalışma konusundaki en büyük sorun ise konsantrasyonu sağlamak. 

Pek çoğumuzun evi, ofis ortamından daha da gürültülü olabiliyor. Tam da bu noktada devreye giren aktif gürültü önleme özelliğine sahip olan kulaklık evde çalışırken çok daha kolay bir şekilde konsantre olmanıza imkan tanıyabilir. Bu haberimizde ise ülkemizde satın alabileceğiniz aktif gürültü önleme özelliğine sahip olan en iyi kulaklıklara yakından bakıyoruz.

AirPods Pro

Listemizin ilk sırasında kısa zaman içinde özellikle kablosuz kulaklık dünyasının tanınan serilerinden olan AirPods yer alıyor. Geçtiğimiz yılın Ekim ayında tanıtılan AirPods Pro modeli oldukça başarılı bir aktif gürültü önleme özelliği sunuyor. AirPods Pro modelinin ülkemizde 1899 TL fiyat etiketi ile satın alınabildiğini de belirtelim.

Anker Soundcore Life Q20

Listemizin en uygun fiyatlı üyesi konumunda olan Anker Soundcore Life Q20, ülkemizde 479 ila 699 TL arasında fiyat etiketleri ile satın alınabiliyor. Uygun fiyata aktif gürültü önleme özelliğini kullanmak isteyenler için oldukça başarılı bir alternatif olan Anker Soundcore Life Q20, 40 saate kadar kesintisiz çalma süresi de sunuyor.

Beats Solo Pro

Tıpkı AirPods Pro modeli gibi Apple'a bağlı başka bir kulaklık olan Beats Solo Pro, 2 bin 299 TL'lik bir satış fiyatına sahip. Beats markasının klasikleşen tasarımına sahip olan Beats Solo Pro, Beats'ten vazgeçemeyen ve aktif gürültü önleme özelliğine sahip olmak isteyenler için başarılı bir alternatif.

Bose Noise Cancelling 700

Sony ile birlikte aktif gürültü önleme özelliğine sahip kulaklıklar konusunda en başarılı firmalardan biri olan Bose'un yeni modeli olarak karşımıza çıkan Bose Noise Cancelling 700, listemizin en pahalı ürünlerinden. Ülkemizde 4 bin TL'lik bir satış fiyatına sahip olan Bose Noise Cancelling 700, özellikle tasarım anlamında ön plana çıkıyor.

Huawei Freebuds 3

Listenin uygun fiyatlı üyelerinden olan Huawei Freebuds 3, açık bir tasarıma sahip olsa da aktif gürültü önleme özelliği sunuyor. Ülkemizde 879 TL fiyat etiketine sahip olan Huawei Freebuds 3 modelin incelemesini ise geçtiğimiz yılın Aralık ayında sizlere aktarmıştık.

Jabra Elite 85h

Aktif gürültü önleme özelliğine sahip Jabra Elite 85h incelemesini geçtiğimiz yılın Kasım ayında sizlerle paylaşmıştık. aktarmıştık. 1300 TL'lik fiyatına oranla oldukça başarılı bir aktif gürültü önleme ve ses performansı sunan Jabra Elite 85h, listemizin fiyat / performans ürünlerinden. 

JBL LIVE650BTNC

Tıpkı Jabra Elite 85h modeli gibi listedeki diğer modellere oranla uygun fiyatlı bir ürün olan JBL LIVE650BTNC, ülkemizde 1350 TL fiyat etiketine sahip. ANC özelliği kullanıldığında 20 saate kadar pil süresi sunan JBL LIVE650BTNC, katlanabilir bir tasarıma da sahip.

Sennheiser Momentum 3

Kulaklık dünyasının bilinen markalarından biri olan Sennheiser'ın aktif gürültü önleme özelliğine sahip modeli Momentum 3'ü geçtiğimiz Ocak ayında incelemiştik. 3 bin 199 TL'lik br fiyat etiketine sahip olan Sennheiser Momentum 3 modelinin listemizdeki pahalı modellerden biri olduğunu da belirtelim.

Sony WF-1000XM3

Listedeki diğer modellerin aksine tıpkı AirPods Pro modeli gibi tamamen kablosuz bir kulaklık olan Sony WF-1000XM3, ülkemizde 1200 TL'lik bir fiyat etiketi ile satın alınabiliyor. Başarılı bir ses deneyimi ile birlikte güçlü bir aktif gürültü önleme özelliği sunan Sony WF-1000XM3, 6 saatlik bir pil ömrü sunuyor.

Sony WH-1000XM3

Aktif gürültü önleme özelliğine sahip kulaklık dendiğinde akla gelen ilk modellerden biri olan Sony WH-1000XM3, hem ses hem de gürültü önleme performansı anlamında listemizin en güçlü üyelerinden. 2 bin 200 ile 2 bin 799 TL arasında fiyat etiketleri ile ülkemizde satılan Sony WH-1000XM3 modeli, listemizin en başarılı alternatiflerinden.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.