Aktif gürültü önleme özelliğine sahip Jabra Elite 85h incelemesi

Özellikle sporcular için ürettiği kulaklıklar ile karşımıza çıkan Danimarka merkezli bir kulaklık üreticisi olan Jabra'nın Elite 85h modelinin incelemesi ile karşınızdayız.
Aktif gürültü önleme özelliğine sahip Jabra Elite 85h incelemesi

Özellikle sporcular için ürettiği kulaklıklar ile karşımıza çıkan Danimarka merkezli bir kulaklık üreticisi olan Jabra, akıllı aktif gürültü önleme özelliğine sahip Jabra Elite 85h modeli ile pazardaki büyük markalara rakip olmayı hedefliyor. Bu videomuzda Jabra Elite 85h modelinin incelemesi ile karşınızdayız.

Siyah, lacivert ve altın bej olmak üzere 3 farklı renk seçeneği sunan Jabra Elite 85h, 296 gram ağırlığında. USB Type C bağlantısına ve kulaklık girişine de sahip olan Jabra Elite 85h, Bluetooth 5.0 teknolojisi sayesinde kablosuz olarak kullanılabiliyor.

Üzerinde 8 adet mikrofona sahip olan Jabra Elite 85h modeli, aktif gürültü önleme özelliği açıkken 36, kapalıyken ise 41 saate kadar şarj süresi sunuyor. 2,5 saate tamamen şarj olabilen Jabra Elite 85h, 15 dakikalık şarj ile 5 saate kadar dinleme de sunuyor.

Sony'nin 1000X M3 ve Bose'un QC35 gibi modellerine rakip durumda olan Jabra Elite 85h, rakiplerinden daha uygun fiyatlı bir seçenek. Ülkemizde 1700 - 2000 bin TL fiyat aralığında satın alınabilen Jabra Elite 85h modeli, fiyat performans olarak tercih edilebilecek ürünlerden. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.