Sennheiser Momentum 3 Wireless incelemesi

Sennheiser'ın aktif gürültü önleme özelliğine sahip kafa üstü modeli olan Sennheiser Momentum 3 Wireless incelemesi ile karşınızdayız.

Geçtiğimiz Kasım ayında aktif gürültü önleme özelliğine sahip bir kulaklık modeli olan Jabra Elite 85h modelinin incelemesini sizlerle paylaşmıştık. Bugün ise aktif gürültü önleme özelliğine sahip başka bir kulaklık modeli olan Sennheiser Momentum 3 Wireless incelemesi ile karşınızdayız.

Geçtiğimiz yıl Berlin’de düzenlenen Uluslararası Tüketici Elektroniği Fuarı’nda tanıtılan Sennheiser Momentum 3 Wireless, 300 gramın üzerinde bir ağırlığa sahip. Rakiplerine oranla biraz ağır kalan Sennheiser Momentum 3 Wireless, retro bir tasarıma sahip.

Kafa üstü olarak kullanılan Sennheiser Momentum Wireless 3, ergonomik tasarımı sayesinde konforlu bir deneyim sunuyor. Kulaklık üzerinden gerçek deri kullanıldığını da ekleyelim.

Katlanabilir bir yapıya sahip olan Sennheiser Momentum 3 Wireless, kutusundan bir taşıma çantası ile birlikte çıkıyor. Kulaklık sağ tarafından bulunan tuşlar ile yönetilebiliyor. Yukarıda da belirttiğimiz üzere aktif gürültü önleme özelliğine de sahip olan Sennheiser Momentum 3 Wireless, hem gürültü engelleme hem de ses performansı anlamında oldukça başarılı.

Kulaklığı çıkarttığınızda müziği durdurma tekrar kullanmaya başladığınızda ise otomatik oynatma özelliğine de sahip olan Sennheiser Momentum 3 Wireless, Sennheiser Smart Control isimli bir mobil uygulama ile entegre bir şekilde de çalışıyor.

Bluetooth 5 ve NFC bağlantı özellikleri sunan cihaz, aynı anda iki cihaza da bağlanabiliyor. USB Type-C bağlantısı üzerinden şarj olan Sennheiser Momentum 3 Wireless, Bluetooth ve aktif gürültü engelleme özelliği açıkken yaklaşık 17 saatlik bir pil performansı da sunuyor. Son olarak cihazın fiyatına gelecek olursak Sennheiser Momentum 3 Wireless modeli ülkemizde 3 bin 199 TL fiyat etiketi ile satılıyor. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.