Hakan: Muhafız'ın 3. sezonu 6 Mart'ta yayınlanacak

Netflix Türkiye'nin ilk orijinal yapımı Hakan: Muhafız'ın 3. sezonunun 6 Mart'ta yayınlanacağı bilgisi paylaşıldı. Bu bilgiyle birlikte 3. sezonun fragmanı da yayınlandı.
Hakan: Muhafız'ın 3. sezonu 6 Mart'ta yayınlanacak

Netflix Türkiye'nin ilk orijinal yapımı Hakan: Muhafız'ın 3. sezonunun 6 Mart'ta yayınlanacağı bilgisi paylaşıldı. Bu bilgiyle birlikte 3. sezonun fragmanı da yayınlandı. Fragmana baktığımızda bir virüsün İstanbul'u ele geçirdiğini görüyoruz. Yeni sezonda Taner Ölmez gibi farklı oyuncuların yer aldığını da belirtelim. 

İkinci sezonunu 26 Nisan 2019'da izlediğimiz Hakan: Muhafız'ın 3. sezonu ise bir önceki sezondan 11 ay sonra karşımıza çıkıyor. Zira dizi, ilk sezon yayınlandıktan sonra 3. ve 4. sezon onaylarını da almıştı. Netflix’in baş ürün sorumlusu Greg Peters ise Netflix Labs Day 2019'da Hakan: Muhafız'ın başarısından dolayı mutlu olduklarını dile getirmişti

Geçtiğimiz yılın sonunda ikinci orijinal içeriği Atiye'yi yayınlayan Netflix Türkiye'nin Türkiye odağındaki diğer orijinal içeriklerinin çekimleri ise hala devam ediyor ve yayın tarihleri henüz belli değil. Hakan: Muhafız'ın globalde yakaladığı başarının Atiye ile devam ettiğini söylemek mümkün. İki dizide de mistik konular işleniyor ve iki yapım da Türkiye'nin farklı güzelliklerini globale tanıtmaya devam ediyor.

Son olarak ücretsiz deneme sürümünü kaldıran, ancak bazı içerikleri üyelik gerektirmeden ücretsiz olarak kullanıcıyla paylaşma yoluna giden Netflix'in üye sayısında, Hakan: Muhafız'ın yeni sezonuyla birlikte ne gibi bir artış olacağı merak konusu.

Dizinin 4. sezonunun çekimlerinin başlayıp başlamadığı ve ne zaman yayınlanacağı ise henüz belli değil. Hakan: Muhafız'ın 4. sezondan sonra devam edip etmeyeceği de şimdilik bir muamma. Bakalım Hakan, 3. sezonda da İstanbul'u koruyabilecek mi?

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.