Maxis'in yeni yatırımı 1.1 milyon TL tutarla PCI Checklist oldu

Maxis Yenilikçi Girişim Sermayesi Yatırım Fonu’nun 3. yatırımı, 1,1 milyon TL ile PCI Checklist’e oldu.
Maxis'in yeni yatırımı 1.1 milyon TL tutarla PCI Checklist oldu

Kart verisi kullanan işletmeler için zorunlu olan PCI-DSS sertifikasyonunun gerçek zamanlı süreç yönetimini, güvenlik analizini ve uyarı sistemini sağlayan bir platform olan PCI Checklist, Maxis'ten yatırım aldı. Workup'ın 4. dönem mezunu olan PCI Checklist'ın kurucu ortağı Kıvanç Harputlu ile yaptığımız röportajı buradan izleyebilirsiniz.

Daha önce Kolay İK ve Mutlubiev’e yatırım yapan Maxis'in PCI Checklist'teki yatırım tutarı ise 1.1 milyon TL oldu. Adnan Bali'nin Workup'ın 5. mezun töreninde bahsettiği ama ismini açıklamadığı girişimin öne çıkan özelliği ise Workup'tan mezun olup da Maxis Yenilikçi GSYF’den yatırım alan ilk şirket olması. 

Girişimin Avrupa açılımını desteklemek için yatırım yaptıklarını belirten Maxis Genel Müdürü Selami Düz, Maxis'in ilk kez Workup girişimine yatırım yaptığının altını çizdi. Düz'ün açıklamasında öne çıkan bir detay da yatırım stratejilerine uygun teknoloji odaklı erken ve ileri aşama girişimleri desteklemeyi sürdürecekleri oldu. Yatırım turuna 86 bin TL ile Ömer Erkmen de katıldı.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.