Webrazzi Summit 2019'un 5 salonunu yakından tanıyın: Disrupt

23 Ekim 2019 tarihinde Wyndham Grand İstanbul Levent'te gerçekleşecek olan Webrazzi Summit 2019'un Disrupt salonuna yakından bakıyoruz.
Webrazzi Summit 2019'un 5 salonunu yakından tanıyın: Disrupt

Webrazzi Summit'in bu yıl ilk kez 5 salonda gerçekleşeceğini geçtiğimiz Eylül ayında, etkinliğin programının belli olduğunu ise dün sizlere aktarmıştık. Webrazzi Summit 2019 etkinliğimiz Disrupt, Grow, Create, Academy ve Startup Lounge salonlarında gerçekleşecek. Bu haberimizde ise 23 Ekim 2019 tarihinde Wyndham Grand İstanbul Levent'te gerçekleşecek olan Webrazzi Summit 2019'un Disrupt salonuna yakından bakacağız.

Tıpkı diğer salonlarımızda da olacağı gibi Disrupt salonumuzda da tüm gün boyunca girişim ekosisteminde önemli panel ve sunumlar gerçekleşecek. Saat 09.00'da Arda Kutsal'ın açılış konuşması ile güne başlayacak olan Disrupt salonumuz 18.00'da Webrazzi Arena finali ile sonlanacak.

Ülkemizdeki girişim ekosisteminin tüm detayları kurucular, yatırımcılar ve kurumsal yöneticiler birlikte Disrupt salonumuzun sahnesinde yer alacak. Arda Kutsal'ın ardından sahneye çıkacak olan Türkiye İş Bankası genel Müdürü Adnan Bali, dijital dönüşümün nasıl yönetilebileceğini detaylı bir şekilde aktaracak.

İlk bölüm oturumları ile devam edelim sosyal inovasyon kavramını ele alacak Turkcell CMO'su Ömer Barbaros Yiş dikkat çeken bir sunumu paylaşacak. "Gelecekte okullar kapanabilir" diyerek eğitimde bugünü değil geleceği anlatan Bahçeşehir Koleji İcra Kurulu Başkanı Hüseyin Yücel, Arda Kutsal ile söyleşi yapacak. Sabahki slotun en dikkat çeken konuşmalarından birisi ise şüphesiz Türkiye internet ekosisteminde 2019'a damgasını vuran market sipariş sektörü olacak. Türkiye internet ekosisteminin en bilinen isimlerden Nevzat Aydın hem girişimcilik tecrübelerini hem de 6 ay önce hayata geçen Banabi'nin detaylarını paylaşacak.

İlk aranın ardından ise yatırım ve yatırımcı tarafında geçiş yapacağız. Türkiye'de internet ekosisteminin ilklerinden diyebileceğimiz iLab Ventures'ın Kurucusu Mustafa Say'ın Arda Kutsal ile yapacağı söyleşi ile başlayacak olan Disrupt sahnesinin ikinci kısmı erken aşama girişimlerin dünyada en bilinen yatırımcısı olan 500 Startups CEO Christine Tsai ile yapılacak olan sohbetle sonlanacak.

Disrupt sahnesinin ikinci kısmında ise 100 milyon dolardan fazla değere sahip girişimler nasıl yaratılır sorusuna alanında uzman kişiler masaya yatıracak. 500 Startup İstanbul'dan Rina Onur Şirinoğlu, Earlybird'den Cem Sertoğlu, commencis'ten Fırat İşbecer, Turkven'den Göktekin Dinçerler, Türkiye'deki girişimlerin büyüme formülünü açıklayacak. Bu oturumun devamında geçtiğimiz hafta Robot ve cihazlara dokunma duyusu kazandıran yerli girişim Sensobright'a yaptığı yatırımla dikkatleri çeken Inventram Genel Müdürü Cem Soysal Yeni Nesil Yatırım Şirketi nasıl olur ve neler yaparı bizlerle paylaşacak. Devamında ise dünyanın en bilindik markalarına sahip olan Philip Morris'in dijital dönüşümünü Genel Müdürü Filiz Yavuz Diren anlatacak. Devamında ise yine gelecek beklentilerini ve bu yönde yatırımları açıklayacak isim Visa'dan Mike Lemberger olacak.

Öğle yemeğinin ardından gerçekleşecek olan üçüncü kısım ise "Girişimi Exit'e Hazırlamak" isimli panel ile başlayacak. Yönetici Editörümüz Ahmet Buğra Ferah'ın moderatörlüğünü yapacağı panelde 3 girişimin kurucusu bizlerle olacak. Girişimlerini önemli bir noktaya getirmiş olan isimler Başak Taşpınar Değim, Arden Agopyan ve Kudret Türk, Exit beklentilerini paylaşacaklar. Öğle yemeği ardındaki bölüm ise "Teknokentler ve Kuluçka Merkezleri Girişimlere ne sunuyor?" isimli panel ile bitecek. Ve burada 500 Startup Istanbul'dan Enis Hulli'nin moderatörlüğünde Türkiye'nin önemli Kuluçka Merkezleri ve Teknokentler'i girişimlere sunduklarını paylaşacakalar aslında daha fazla neyi sunabilirizi paylaşacaklar. Bu panelde bizlerle olacak isimlerse İTÜ ARI Teknokent Genel Müdürü Doç. Dr. Deniz Tunçalp, Workup'tan Emre Ölçer, Yıldız Teknopark'tan İsa Turgut İnci, Kworks'tan Mahmut Özdemir, ve ODTÜ Teknokent'ten Serdar Alemdar olacak.

Kısacası Disrupt sahnesinin üçüncü kısmında tekrar girişimlere odaklanacağız. Aynı zamanda Disrupt sahnesinin üçüncü kısmında yurt dışından konuşmacılar da bizlerle olacak. Jet.com ve Dollarshaveclub gibi önemli Exit'lere imza atmış olan yatırımcı Jonathan Tower, Türkiye'deki girişimlerin uluslararası sermaye piyasasına nasıl erişebileceğini anlatacak. Baker&McKenzie'den Lothar Determann ise teknoloji sektörünün gündem konusu olan bilgi ve gizlilik üzerine dikkat çeken bir konuşmaya imza atacak.

Disrupt sahnesinin son kısmı ise MyNet/GBA/Endeavor'dan Emre Kurttepeli ile Arda Kutsal'ın "Türkiye Girişimcilik Ekosistemi'nin Fırsat Alanları" başlıklı sohbeti ile başlayacak. Bu sohbetin sonrasında ise DO Ventures'tan Duygu Öktem Clark'ın moderatörlüğünde "Erken aşama yatırımlarda meleklerin gücü" paneli gerçekleşecek. Bu panelin konuşmacıları arasında ise Keiretsu Forum'dan Duygu Eren, son yıllarda yaptığı yatırımlarla ilgi odağı olan Hande Enes ve İnci Holding Yönetim Kurulu Üyesi olmasının yanında Türkiye'de teknoloji odağında önemli yatırım şirketlerinde yatırımcı olması birlikte yatırım konusunda odağını daha artırarak Vinci yatırım fonuna imza atan Şelale Zaim Gorton yer alıyor. 

Son olarak gelelim Disrupt sahnesinin en eğlenceli kısımlarından biri olacak olan Webrazzi Arena girişimcilik yarışmamıza. Webrazzi Arena'ya katılacak olan girişimlerin sunumları saat 16.40'ta başlayacak ve yarışmanın finali ile birlikte saat 18.00'da konferansımız sonlanacak. 

Webrazzi yönetici editörü Ahmet Buğra Ferah tarafından sunulacak olan Webrazzi Arena'nın jüri üyeleri arasında ise Earlybird'den Cem Sertoğlu, DO Ventures'tan Duygu Öktem Clark ve 500 Startup İstanbul'dan Rina Onur Şirinoğlu yer alıyor. Eğer Webrazzi Summit 2019'u kaçırmak istemiyorsanız bilet almak için elinizi çabuk tutmanızı öneririz. 

Konferansımıza katılmak için buradan bilet alabilirsiniz. Tüm konuşmacılar ve konferansı programı için ise buraya göz atabilirsiniz. Disrupt salonumuzun haricinde Grow, Create, Academy ve Startup Lounge'a dair detaylı bilgileri paylaşmaya devam edeceğiz. Programınızı önceden hazırlayın 40'dan fazla oturum 70'e yakın konuşmacı sizleri bekliyor.

23 Ekim'de görüşmek üzere!

SPONSORLAR

Elmas Sponsorlar

Platin Sponsorlar

Altın Sponsorlar

Gümüş Sponsorlar

Startup Lounge İş Ortakları

Medya Sponsorları

Dijital İletişim Sponsoru

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.