Şelale Zaim Gorton ile İnci Holding ve Vinci yatırım fonununu konuştuk

Vinci yatırım fonunun yatırım komitesi başkanı ve İnci Holding yönetim kurulu üyesi Şelale Zaim Gorton ile keyifli bir röportaj gerçekleştirdik.
Şelale Zaim Gorton ile İnci Holding ve Vinci yatırım fonununu konuştuk

Geçtiğimiz dönemlerde önemli yatırım haberleri ile karşımıza çıkan Vinci yatırım fonunun yatırım komitesi başkanı ve İnci Holding yönetim kurulu üyesi Şelale Zaim Gorton ile keyifli bir röportaj gerçekleştirdik. Hatırlatmak gerekirse en son Thread In Motion girişimine yaptığı yatırım ile karşımıza çıkan Vinci girişim sermayesi, İnci Holding tarafından destekleniyor.

Vinci girişim sermayesinin kuruluş hikayesini bizlerle anlatan Şelale Zaim Gorton, Vinci ile kimlere yaptıklarından ortalama olarak ne kadar yatırım yaptıklarına kadar çeşitli detaylar paylaştı. Ortalama olarak 100 ila 500 bin euro yatırım yaptıklarını belirten Gorton, yatırım konusunda Almanya ve İngiltere pazarlarına öncelik verdiklerini de aktardı. 

Endüstri 4.0, mobilite, otomotiv, enerji depolama / yönetimi, lojistik ve tedarik zindiri teknolojilerine odaklandıklarını da paylaşan Şelale Zaim Gorton, girişimlerin nasıl Vinci'ye başvurabileceklerini de dile getirdi. Hem İnci Holding hem de Vinci Girişim Sermayesinin detaylarını konuştuğumuz röportajımızın tamamını aşağıda bulabilirsiniz. İyi seyirler.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.