Webrazzi Summit 2019 ilk kez 5 salonda gerçekleşecek!

Webrazzi Summit 2019 geçtiğimiz yıllarda düzenlediğimiz Webrazzi Summit'lerden farklı olarak bu yıl ilk kez 5 salonda düzenlenecek.
Webrazzi Summit 2019 ilk kez 5 salonda gerçekleşecek!

Webrazzi Summit 2019'un 23 Ekim 2019 tarihinde Wyndham Grand İstanbul Levent'te düzenleneceğini ve etkinliğin ilk tur konuşmacılarını sizlere daha önce aktarmıştık. Webrazzi Summit 2019 geçtiğimiz yıllarda düzenlediğimiz Webrazzi Summit'lerden farklı olarak bu yıl ilk kez 5 salonda düzenlenecek.

Disrupt, Grow, Create, Startup Lounge ve Workshop

Dün itibariyle ikinci tur konuşmacılarını da duyurduğumuz Webrazzi Summit 2019, Disrupt, Grow, Create, Startup Lounge ve Workshop salonlarında gerçekleşecek. Disrupt, Grow ve Create salonlarımızda katılımcılar alanında uzman kişileri dinleme fırsatı bulacakken, Startup Lounge salonumuzda ise ziyaretçilerimiz onlarca girişim ile buluşma fırsatı yakalayacak. Workshop salonumuzda ise belirli konularda daha derinlemesine paylaşımlar olacak. Salonlarımız ile ilgili tüm detayları aşağıda bulabilirsiniz.

Disrupt

Ülkemizdeki girişim ekosisteminin tüm detayları önemli isimlerle birlikte Disrupt salonumuzun sahnesinde yer alacak. Girişimlerin değiştirdiği ve değiştireceği sektörler, yatırımcıların ilgisi tüm günün konusunu oluşturacak. Çeşitli paneller ve sunumlar ile hem girişimler hem de girişim ekosistemine yapılan yatırımlar ile ilgili önemli konular konuşulacak.

Günü ise Webrazzi Arena ile bitiriyoruz. Türkiye'nin en büyük girişimcilik yarışması olan ve ilk olarak 2015 yılında düzenlediğimiz Webrazzi Arena'da Türkiye'nin gelecek vaat eden 10 girişimini yatırımcılarla buluşturacağız.

Grow

Grow salonumuzda şirketlerin dijital yatırımlarına nasıl yön verdiğine ve vereceğine tecrübeli kişiler aktaracak. Bu alanda yaptıkları yatırımları ve geri dönüşleri dinleyebileceksiniz. Dijital dünyanın detaylarının masaya yatırılacağı Grow sahnesinde dijital pazarlama, e-ihracat ve ödeme sistemleri konuşulacak. Kısacası ilk etapta dijital dünya ile panel ve sunumlara başlayacak olan Grow sahnesi, günü e-ihracat ve ödeme sistemleri ile kapatacak.

Create

3. salonumuz olan Create ise daha çok yeni sayılabilecek teknolojilere ve alanlara odaklanacak. Create salonunda geleceği konuşacağız. Geleceğin eğitim dünyasından, otomotiv sektörüne ve yemek dünyasına birbirinden önemli başlıkları bu alanda yeniliğe imza atmış isimler aktaracak.

Workshop

Workshop salonumuzda ise belirli alanlarda daha detaylı içerikler katılımcılarla buluşacak. Bu salondaki sunumlar daha az katılımcıyla gerçekleşecek ve klasik Webrazzi oturumlarından daha uzun olacak. Daha fazla soru sorma ve birebir etkileşim için ilgi alanınızdaki konuları şimdiden not ediniz.

Startup Lounge

Son olarak Startup Lounge salonumuzda ise tüm gün boyunca onlarca girişim ile tanışma ve sohbet etme imkanına sahip olacaksınız. Dijital pazarlama, blockchain, e-ticaret, yatırım ekosistemi, hızlı tüketim gibi birçok konu başlığının ele alınacağı konferansımıza katılmak için hemen şimdi bilet satın alabileceğinizi de hatırlatalım. 

SPONSORLAR

Elmas Sponsorlar

 

Platin Sponsorlar

  

Altın Sponsorlar

   

Gümüş Sponsorlar

 

Startup Lounge İş Ortakları

   

Medya Sponsorları

  

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.