Webrazzi Summit 2019'un konferans programı belli oldu!

23 Ekim Çarşamba günü, Wyndham Grand İstanbul Levent'te gerçekleşecek konferansımızın konuşmacılarının daha önce sizlerle paylaşmıştık. Webrazzi Summit 2019'un konferans programı da belli oldu!
Webrazzi Summit 2019'un konferans programı belli oldu!

Türkiye'nin en etkili internet konferansı Webrazzi Summit 2019 için geri sayım başladı. 23 Ekim Çarşamba günü, Wyndham Grand İstanbul Levent'te gerçekleşecek konferansımızın konuşmacılarının daha önce sizlerle paylaşmıştık. Webrazzi Summit 2019'un konferans programı da belli oldu!

Sosyal inovasyondan yapay zekaya, eğitim dünyasının geleceğinden yatırım ekosistemine, dijital video yayıncılığından geçmişten günümüze ulaşım endüstrisine, e-ihracattan teknokentlere ve kuluçka merkezlerine, teknolojik gelişmelere ve dijital dönüşüme dair aklınıza gelebilecek her şey Webrazzi Summit 2019'da gündemimizde olacak. Kayda değer gelişmeleri önemli konuklarıyla irdeleyeceğimiz konferansımız bu sene 5 farklı salonda gerçekleşecek.

Konferansımıza katılmak için buradan bilet alabileceğinizi; tüm konuşmacılar ve konferansı programı için buraya göz atabileceğinizi belirtelim.

Bununla birlikte Webrazzi Summit kapsamında düzenlenecek olan girişimcilik yarışması Webrazzi Arena, genç girişimcileri yerli ve yabancı potansiyel yatırımcı ve kullanıcılarla buluşturarak son derece değerli iş ve tanıtım fırsatları sunacak. Ayrıca girişimlerine hız kazandırmak isteyen genç girişimciler, Startup Lounge alanında gün boyunca kendilerine ayrılmış özel alanda potansiyel müşteri, iş ortakları ve yatırımcılarla direkt iletişim kurma şansı yakalayacak.

23 Ekim'de görüşmek üzere!

SPONSORLAR

Elmas Sponsorlar

Platin Sponsorlar

Altın Sponsorlar

Gümüş Sponsorlar

Startup Lounge İş Ortakları

Medya Sponsorları

Dijital İletişim Sponsoru

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.