İste Gelsin tüm İstanbul'a hizmet vermeye başladı

İlk etapta sadece İstanbul'un Ataşehir ilçesinde faaliyet gösteren İste Gelsin servisi, bugün itibariyle İstanbul'un yüzde 97'sine hizmet vermeye başladı.
İste Gelsin tüm İstanbul'a hizmet vermeye başladı

Günlük hayatımızı kolaylaştıran ve market alışverişi deneyimini büyük oranda değiştiren anında teslimat uygulamaları her geçen gün daha da popüler bir hale geliyor. İspanya merkezli anında teslimat uygulaması olan Glovo'nun ülkemizde hizmet vermeye başladığını ve Yemeksepeti'nin Banabi markası ile anında teslimat işine girdiğini de hatırlatalım.

Geçtiğimiz yılın Mart ayında kullanıcılarının talebine göre market ürünlerini anında getiren İste Gelsin girişimden sizlere bahsetmiştik. İlk etapta sadece İstanbul'un Ataşehir ilçesinde faaliyet gösteren İste Gelsin servisi, bugün itibariyle İstanbul'un yüzde 97'sine hizmet vermeye başladı.

İste Gelsin'in hizmet verdiği ilçeler arasında Arnavutköy, Ataşehir, Avcılar, Bağcılar, Bahçelievler, Bakırköy, Başakşehir, Bayrampaşa, Beşiktaş, Beykoz, Beylikdüzü, Beyoğlu, Büyükçekmece, Çekmeköy, Esenler, Esenyurt, Eyüp, Fatih, Gaziosmanpaşa, Güngören, Kadıköy, Kağıthane, Kartal, Küçükçekmece, Maltepe, Pendik, Sancaktepe, Sarıyer, Şişli, Sultanbeyli, Sultangazi, Tuzla, Ümraniye, Üsküdar ve Zeytinburnu bulunuyor. 

İste Gelsin'i kullanmak için en az 60 TL'lik sipariş vermeniz gerektiğini de ekleyelim. Yapacağınız ilk sipariş için 20 TL indirim uygulayan ve teslimat ücreti talep etmeyen İste Gelsin, 21 farklı kategoride binlerce ürün sunuyor. 150 TL'yi aşan siparişlerde teslimat ücreti alınmadığını da ekleyelim. Dilerseniz İste Gelsin uygulamasını Android için buradan, iOS için ise buradan indirebilirsiniz. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.