Market ürünlerini anında getiren yeni girişim: İste Gelsin

Kullanıcılarının talebine göre anında market ürünlerini anında getiren İste Gelsin, zahmetsiz bir şekilde alışveriş yapmak isteyen herkesin imdadına yetişiyor.
Market ürünlerini anında getiren yeni girişim: İste Gelsin

Kullanıcılarının talebine göre anında market ürünlerini anında getiren İste Gelsin, zahmetsiz bir şekilde alışveriş yapmak isteyen herkesin imdadına yetişiyor. Daha önce zincir market deneyimi ile dikkatleri çeken Mehmet Fatih Saraç'ın bir projesi olarak karşımıza çıkan İste Gelsin, Future Teknoloji firmasının bir çözümü.

İçinde 24 farklı kategoride yüzlerce ürün barındıran talebe göre anında teslimat servisi, geçtiğimiz yılın Aralık ayında kullanıma sunuldu ve şu an için sadece İstanbul'un Ataşehir ilçesinde faaliyet gösteriyor. Gıdadan, temizliğe, kişisel bakımdan teknolojiye kadar çok sayıda ürünü dakikalar içinde kullanıcılarına teslim eden İste Gelsin, hem iOS hem de Android platformlarında ücretsiz olarak mevcut durumda.

Taşıma ücreti almıyor

Zamandan tasarruf sağlayan bir çözüm olarak karşımıza çıkan İste Gelsin, özellikle fiyat / performans anlamında önemli bir avantaj sağlıyor. Çoğu üründe marketten uygun fiyatlar ile ön plana çıkan İste Gelsin, kullanıcısından herhangi bir taşıma ücreti de talep etmiyor.

İste Gelsin uygulamasını kullanmanın oldukça kolay olduğunu da belirtelim. Harita üzerinde bulunduğunuz noktayı işaretleyen uygulama, kullanıcılarının uzaklığına göre tahmini bir teslimat süresi de paylaşıyor. Uygulamayı kullanmak için sipariş vermek istediğiniz ürünleri sepetinize eklemeniz ve ödeme seçeneklerinden birini seçmeniz yeterli.

Şu an için nakit ve kredi kartı olarak iki farklı ödeme seçeneği sunulduğunu da belirtelim. Kurye ücreti ödemeden istediğiniz ürünleri 7/24 kapınıza kadar getiren İste Gelsin'in tek olumsuz tarafı şu an için sadece Ataşehir bölgesi için kullanıma sunulmuş olması.

İlk 50 TL'lik alışverişlerde 15, ikinci 50 TL'lik alışverişlerde ise 10 TL indirim uygulayan İste Gelsin, anında teslimat servislerine yeni bir soluk getiriyor. Dilerseniz İste Gelsin uygulamasını Android için buradan iOS için ise buradan indirebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.