İkinci el pazar yeri Tutumlu Anne, 3,6 milyon dolar değerleme ile yatırım aldı

Geçtiğimiz dönemde Arya Kadın Yatırım Platformu ve Galata Business Angels‘tan 2 milyon dolar değerlemeyle yatırım alan Tutumlu Anne, yeni bir yatırım haberi ile karşımızda.
İkinci el pazar yeri Tutumlu Anne, 3,6 milyon dolar değerleme ile yatırım aldı

Çocuk eşyalarına odaklanan ikinci el pazar yeri olarak hizmet veren bir girişim olan Tutumlu Anne'den ilk olarak geçtiğimiz Haziran ayında sizler bahsetmiştik. Geçtiğimiz dönemde Arya Kadın Yatırım Platformu ve Galata Business Angels‘tan 2 milyon dolar değerlemeyle yatırım alan Tutumlu Anne, yeni bir yatırım haberi ile karşımızda.

Geçtiğimiz yıl aldığı yatırım ile ikinci yarıyıl satışlarını bir önceki seneye göre yüzde 150 oranında artıran Tutumlu Anne, bu kez ARYA ve GBA dışında, EGİAD’ı da alarak 3,6 milyon dolar değerleme ile ikinci tur yatırımını aldı. 300 binin üzerinde kullanıcı ve 525 bin sosyal medya takipçisine sahip olan Tutumlu Anne, ayda ortalama 1,3 milyon kere tıklanıyor.

Gelecekte hem basitçe alıcı ve satıcıyı buluşturan pazar yerleri hem de TutumluAnne gibi odaklanmış ve aracılık hizmetlerinde katma değer yaratan gelişmiş pazar yerlerinin pastadan pay almak için rekabet edeceğinin atını çizen Tutumlu Anne kurucu ortaklarından Özden Pusat, alınan yatırımın teknolojik iyileşme ve pazarlama faaliyetlerinde kullanılarak büyümeye odaklanılacaklarını da sözlerine ekledi.

Kadın giyim ve ayakkabı ürünlerinin satışına aracılık edecek

ABD ve Avrupa’dan sonra Türkiye’de de ikinci el algısının değişmeye başladığını belirten Arya Kadın Yatırım Platformu Kurucusu Ahu Büyükkuşoğlu Serter, ikinci el ürün satın alanların dünyanın hızla azalan kaynakları konusunda hassas, çevreye duyarlı ve bilinçli tüketiciler olarak bugünün değerlerine uygun bir tutum sergilediğini dile getirdi. Son olarak gelen talep doğrultusunda çok yakında Tutumlu Anne'nin çocuk ürünlerinin yanı sıra ikinci el kadın giyim ve ayakkabı ürünlerinin satışına aracılık etmeye başlayacağını da belirtelim.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.