Hakan: Muhafız dizisinin 2. sezonu 26 Nisan tarihinde yayınlanacak!

Hakan: Muhafız dizisinin 2. sezonu 26 Nisan tarihinde yayınlanacak!

Geçtiğimiz yılın Aralık ayında ilk sezonu yayınlanan Netflix'in Türkiye'deki ilk orijinal yapımı olan Hakan: Muhafız, ikinci sezonu ile geri dönüyor. Şubat ayında Hakan: Muhafız’ın ikinci sezonunun ilk fragmanın Cüneyt Arkın sürprizi ile paylaşıldığını sizlere aktarmıştık.

Bugün ise Twitter üzerinden bir video yayınlayan Netflix Türkiye, Hakan: Muhafız dizisinin ikinci sezonunun 26 Nisan tarihinde karşımıza çıkacağını duyurdu. Söz konusu videoda Hakan: Muhafız dizisinin oyuncularını farklı dillerde Hakan: Muhafız dizisinin ikinci sezonunun 26 Nisan tarihinde yayınlanacağını açıkladıklarını görüyoruz. Netflix Türkiye tarafından yayınlanan videoyu aşağıda bulabilirsiniz.

10 milyondan fazla izlendi

Kısa süre içinde büyük bir kitle tarafından izlenen Hakan: Muhafız dizisi, hem olumlu hem de olumsuz pek çok yorum alsa da önemli bir başarı da yakaladı. Netflix tarafından Ocak ayında paylaşılan bilgilere göre Hakan: Muhafız yani globaldeki ismi ile The Protector dizisi 10 milyondan fazla kullanıcı tarafından izlendi.

Usta oyuncu Cüneyt Arkın ile hazırlanan ikinci sezonun ilk fragmanı büyük ses getirerek dikkatleri çekmeyi de başardı. Fakat Cüneyt Arkın tarafından paylaşılan bilgilere göre yayınlanan fragman dizinin ilk sezonundan önce çekildi ve Arkın’ın yeni sezonda yer alması şeklinde herhangi bir anlaşma da bulunmuyor. Kısacası herhangi bir değişiklik olmazsa dizinin ikinci sezonunda Cüneyt Arkın yer almayacak.

Son olarak Netflix Türkiye'nin yeni bir orijinal yapım ile karşımıza çıkacağını da hatırlatalım. Netflix’in Beren Saat’li orijinal dizisi, Göbeklitepe üzerine fantastik bir yapım olacak. Hem Hakan: Muhafız hem de Netflix’in Beren Saat’li yeni orijinal dizisi ile ilgili detayları sizlere aktarmaya devam edeceğiz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.