Türkiye İş Bankası, Google RCS entegrasyonunu MWC 2019'da tanıttı

Diyalog bankacılığı ile ilgili yatırımlarına devam eden Türkiye İş Bankası, Google RCS entegrasyonunu MWC 2019'da tanıttı.
Türkiye İş Bankası, Google RCS entegrasyonunu MWC 2019'da tanıttı

Webrazzi olarak yerinden takip ettiğimiz Mobil Dünya Kongresi'nden önemli detayları sizlere aktarmaya devam ediyoruz. Türkiye İş Bankası’nın diyalog bankacılığı özelindeki kişisel asistanı olan Maxi'nin Webrazzi Summit 2018 sahnesinde tanıtıldığını sizlere daha önce aktarmıştık.

Diyalog bankacılığı ile ilgili yatırımlarına devam eden Türkiye İş Bankası, Google RCS entegrasyonunu MWC 2019'da tanıttı. Google'ın davetlisi olarak Türkiye İş Bankası adına MWC 2019'a katılan cbot.ai kurucu ortağı Alpay Öztürk ve Türkiye İş Bankası Dijital Bankacılık Müdür Yardımcısı Havvanur Özdemir, Türkiye İş Bankası'nın Google RCS entegrasyonu ile ilgili bilgiler paylaştı.

Geçtiğimiz hafta İş Bankası’nın kişisel asistanı olan Maxi'nin Google Asistan’a entegre olduğunu sizlere aktarmıştık. Google ile olan iş birliğini CS entegrasyonunu ile devam ettiren İş Bankası, Google RCS (Rich Communication Services) sayesinde geleneksel SMS’i zengin içerik yapısı ve interaktif yetkinlikleriyle farklılaştırarak daha keyifli bir mobil deneyim vadediyor.

Türkiye İş Bankası'nın Google RCS ile kullanıcılarına vadeli hesap getirisi hesaplama, kredi faizi hesaplama, en yakın İş Bankası şubesi ve bankamatik sorgulama ve kredi başvurusu gibi bir çok işlem konusunda yardımcı olabildiğini de ekleyelim.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.