Apple, 2019 yılında 16 inçlik MacBook Pro modelini tanıtabilir

Apple, 2019 yılında 16 inçlik MacBook Pro modelini tanıtabilir

Geçtiğimiz Ocak ayının son günlerinde Apple'ın 2019 yılında 3 yeni akıllı telefon modeli tanıtabileceğini sizlere aktarmıştık. Apple ile ilgili olarak yaptığı başarılı tahminler ile tanınan ünlü analist Ming-Chi Kuo, Apple'ın 2019 yılında 16 inçlik MacBook Pro ve 32 inçlik 6K çözünürlüğünde bir monitör tanıtabileceğini paylaştı.

16 ve 13 inçlik MacBook Pro modelleri geliyor

MacRumors tarafından paylaşıla habere göre Apple, 16 veya 16.5 inç ekran büyüklüğüne sahip olan bir MacBook Pro modeli üzerinde çalışıyor. Söz konusu MacBook Pro modelinin Mac modelleri arasındaki en büyük ekrana sahip model olmasının planlandığını da ekleyelim.

Hatırlatmak gerekirse 17 inç ekran büyüklüğüne sahip olan MacBook Pro modelin satışı 2012 yılında sonlandırılmıştı. 16 inçlik modelin yanı sıra 13 inçlik bir MacBook Pro modelinin tanıtılacağını da aktaran Kuo, bu modelin 32 GB RAM seçeneğine sahip olacağını da belirtti.

32 GB RAM desteği

Şu an için sadece 15 inçlik MacBook Pro modelinin 32 GB RAM desteğine sahip olduğunu da ekleyelim. Yeni MacBook Pro modellerinin tasarımlarının değişip değişmeyeceği konusunda ise herhangi bir bilginin paylaşılmadığını da belirtelim. Fakat tasarım değişiklikleri için henüz erken görünüyor.

Ming-Chi Kuo'nun paylaştığı bilgiler arasında dikkatleri en çok çeken detay ise Apple'ın üst düzey monitör üretimine dönüyor olması. Paylaşılan bilgilere göre Apple 2019 yılında 31,6 inç ekran büyüklüğüne sahip olan 6K çözünürlüğünde bir monitör ile karşımıza çıkacak. Apple'ın 2019 yılında tanıtacağı ürünler ile ilgili detayları sizlere aktarmaya devam edeceğiz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.