3 kameralı iPhone modeli 2019 yılında karşımıza çıkabilir

3 kameralı iPhone modeli 2019 yılında karşımıza çıkabilir

Her yıl olduğu gibi yeni iPhone modellerinin önümüzdeki Eylül ayında düzenlenecek bir tanıtım etkinliği ile karşımıza çıkması bekleniyor. Bugün yeni iPhone modellerinin potansiyel özellikleri ile ilgili bir haber paylaşan Bloomberg, 3 kameralı bir iPhone modelinin 2019 yılında karşımıza çıkabileceğini duyurdu.

Bloomberg tarafından paylaşılan yeni rapora göre 2019 yılında karşımıza çıkması beklenen iPhone modelleri, iPhone X, XS, XS Max ve XR modellerinin ön kamerasında Face ID için kullanılan 3D kamera özelliğini ana kamerasında kullanacak. Kullanılan 3D kamera sayesinde yeni iPhone modellerinin kamerası uzaklıkları ölçebilecek.

3 yeni model ile karşımıza çıkacak

Bu özelliğin ise artırılmış gerçeklik uygulamalarında aktif olarak kullanılması bekleniyor. Rapora göre Apple'ın 2019 yılında iPhone XS, XS Max ve XR modellerinin yerlerini alacak olan 3 yeni iPhone modeli satışa sunması bekleniyor. Bu modellerin işlemci ve yazılım anlamında önemli güncellemeler ile karşımıza çıkacaklarını da ekleyelim.

iPhone XS Max modelinin yerini alacak olan en pahalı iPhone modelinin arka kısmında 3 kameraya sahip olması bekleniyor. Bu modelin 1099 dolar fiyat etiketine sahip olabileceğini de ekleyelim. Söz konusu 3. kameranın başarılı bir yakınlaştırma özelliğine sahip olması bekleniyor. XR modelinin yeni versiyonu olacak olan iPhone modeli ise tıpkı XR gibi LCD ekrana sahip olacak ve arka kısmında ise çift kamera bulunduracak.

iPhone XS modelinin yerine alacak olan yeni iPhone modeli ise XS modeli ile oldukça benzer özelliklere sahip olacak. 999 dolar fiyat etiketine sahip olması beklenen cihaz, OLED ekrana ve arka kısmında çift kameraya sahip olacak.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.