iPad Pro ile kullanabileceğiniz 10 profesyonel uygulama

iPad Pro ile kullanabileceğiniz 10 profesyonel iOS uygulamasına yakından bakıyoruz.
iPad Pro ile kullanabileceğiniz 10 profesyonel uygulama

Geçtiğimiz Ekim ayının son günlerinde daha geniş ekran ve USB-C girişine sahip olan yeni iPad Pro modelinin tanıtıldığını sizlere aktarmıştık. Sahip olduğu A12X Bionic işlemcisi sayesinde oldukça başarılı bir performansa sahip olan yeni iPad Pro, yapılan pek çok teste göre 2018 yılında tanıtılan MacBook Pro modellerinden bile daha iyi performans sunuyor.

Donanım ve performans konularında çok başarılı olsa da yazılım nedeniyle potansiyeline ulaşamayan yeni iPad Pro, iOS işletim sisteminin sunduğu kısıtlı uygulamalar nedeniyle bir laptopun yerini alamıyor. Bu haberimizde ise iPad Pro ile kullanabileceğiniz 10 profesyonel uygulamaya yakından bakıyoruz.

Procreate

Apple Pencil ile entegre olarak çalışabilen en başarılı uygulamalar arasında yer alan Procreate, çizim yapmak isteyen kullanıcılar için oldukça başarılı bir alternatif. Yurt dışında 10 dolar, ülkemizde ise 69,99 TL fiyat etiketine sahip olan Procreate, toplamda 136 farklı fırça sunuyor.

Affinity Designer

iPad modelleri için Adobe Illustrator benzeri bir çözüm sunan Affinity Designer, oldukça profesyonel bir dizayn uygulaması olarak ön plana çıkıyor. PDF, PSD, EPS, SVG, JPEG veya PNG olarak dosyalar kaydetmenize de olanak tanıyan Affinity Designer, 134,99 TL fiyat etiketine sahip.

Affinity Photo

Listemizin 3. uygulaması ise Affinity'nin fotoğraf odaklı çözümü olan Affinity Photo. Adından da anlaşılabileceği üzere fotoğraf düzenleme uygulaması olan Affinity Photo, Photoshop uygulaması ile oldukça benzer bir arayüze sahip. Affinity Photo uygulamasının tıpkı Affinity Designer gibi 134,99 TL fiyat etiketine sahip olduğunu da ekleyelim.

LumaFusion

Video kurgu uygulaması olan LumaFusion, videolarınızı düzenlemenize ve herhangi bir laptop veya bilgisayara gerek duymadan videolar oluşturmanıza olanak tanıyor. LumaFusion ve yeni nesil iPad Pro ile 4K çözünürlüğündeki videoları kurgulamak bile mümkün. Uygulamanın fiyatı ise 134,99 TL.

Ferrite Recording Studio

Ses kaydetme ve düzenleme uygulaması olan Ferrite Recording Studio, podcast veya röportaj kaydeden kullanıcılar için oldukça güçlü bir alternatif. Ferrite Recording Studio uygulamasının hem ücretsiz hem de Premium olmak üzere iki farklı versiyona sahip olduğunu da belirtelim.

Microsoft Office Suite

Günümüzün en çok kullanılan ofis uygulamalarını sunan Microsoft Office Suite, başarılı bir deneyim sunuyor. Microsoft Word, Microsoft Excel ve Microsoft PowerPoint çözümlerini sunan Microsoft Office Suite, iOS ekosistemindeki en başarılı ofis çözümlerinden.

Pixelmator

Tıpkı Affinity Photo gibi bir fotoğraf düzenleme uygulaması olan Pixelmator, Affinity Photo uygulamasını karmaşık bulan kullanıcılar için daha sade bir çözüm sunuyor. 34,99 TL fiyat etiketine sahip olan Pixelmator, RAW dosyaları açmanıza da olanak tanıyor.

BeatMaker 3

Ses ve müzik ile ilgilenen kullanıcılar için iOS ekosisteminin önde gelen alternatiflerinden olan BeatMaker 3, masaüstü deneyimine oldukça yakın bir deneyim sunuyor. BeatMaker 3 uygulamasının 169,99 TL fiyat etiketine sahip olduğunu da ekleyelim.

Scrivener

Özellikle kitap yazmak isteyenler için profesyonel bir çözüm sunan Scrivener, yaptığını tüm araştırmaları ve aldığınız notları tek bir uygulama ile kontrol etmenize olanak tanıyor. Listenin pahalı uygulamalarından biri olan Scrivener, ülkemizde 134,99 TL fiyat etiketine sahip.

PDF Expert

Özellikle iş dünyasındaki iPad Pro kullanıcılarının hayatını kolaylaştıracak olan PDF Expert, PDF dosyaları sık sık kullananlar için başarılı bir çözüm sunuyor. PDF dosyaları açamanıza ve düzenlemenize olanak tanıyan PDF Expert, 69,99 TL fiyat etiketine sahip.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.