Webrazzi Developer 2018'in ilk tur konuşmacıları belli oldu

Webrazzi Developer 2018'in ilk tur konuşmacıları belli oldu

Webrazzi Developer 2018'e sayılı günler kaldı. 15 Kasım Perşembe günü, Wyndham Grand İstanbul Levent'te gerçekleşecek olan konferansımızda büyük veri, Türkiye'de yazılım üretmek ve ihracatı, blockchain, sunucusuz mimariler, çevik yazılım geliştirme, endüstriyel yazılım gibi konu başlıkları ele alınacak.

Yazılım ve geliştirmeyi odağına alan Webrazzi Developer 2018'in ilk tur konuşmacıları belli oldu. OpsGenie'nin Kurucu Ortağı ve CEO'su Berkay Mollamustafaoğlu, Logo Yazılım CEO'su Buğra Koyuncu, Hepsiburada'nın CTO'su Gürkan Coşkuner, Userguiding'in Kurucu Ortağı Muhammet EnginarKuika'nın Yönetim Kurulu Başkanı Süreyya CilivAccenture Industry X.0'nun CTO'su Uğur Turan ve IBM'in Data Scientist, Predictive Analytics SME'i Umut Şatır Gürbüz açıklanan ilk tur konuşmacılar oldu.

Webrazzi Developer 2018 için dilerseniz hemen şimdi yerinizi ayırtabilirsiniz.

Webrazzi Developer 2018’de ana sahnede gerçekleşecek sunum ve paneller haricinde workshop salonlarında daha teknik ve detaylı bir içerikte paralel sunumları ve hareketli bir fuaye alanı da sizleri bekliyor.

Webrazzi Developer 2018 hakkındaki detaylar için bizi takip etmeye devam edin. Ayrıca konferansımıza havale ya da online ödeme yöntemleriyle bilet almak içinse bilet.webrazzi.com’u ziyaret edebilirsiniz.

Webrazzi Developer 2018 Sponsorları

Elmas Sponsor

Platin Sponsorlar

 

Gümüş Sponsor

Medya Sponsorları

 

Destekleyen

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.