Güncellenen macOS 10.14 Mojave artık Grup FaceTime'ı destekliyor

macOS 10.14.1 Mojave güncellemesinin en dikkat çeken özelliği, Grup FaceTime'ı destekliyor oluşu. iOS 12.1'de karşımıza çıkan bir diğer özellik olan yeni emojiler, macOS 10.14.1 Mojave'de de mevcut.
Güncellenen macOS 10.14 Mojave artık Grup FaceTime'ı destekliyor

Dün New York'ta gerçekleşen ve Türkiye İş Bankası'nın katkılarıyla sizlere canlı bloglamayla aktardığımız Apple özel etkinliğinde, yeni MacBook Air, yeni iPad Pro ve tamamen yenilenen Mac Mini tanıtıldı. Apple, özel olarak bu ürünleri tanıtmış olsa da sistemde yapılan yenilikler ve Apple'a dair güncel bilgiler de etkinlikte ele alındı.

Ürünlerle birlikte bahsi geçen bir diğer Apple hizmeti de güncellenen macOS 10.14 Mojave oldu. İlk olarak Haziran ayında gerçekleştirilen WWDC etkinliğinde tanıtımı yapılan macOS 10.14 Mojave, 24 Eylül tarihinde yayına alınmıştı. macOS 10.14.1 Mojave güncellemesi ise dünkü etkinlikten sonra yayına alındı.

macOS 10.14.1 Mojave güncellemesinin en dikkat çeken özelliği, Grup FaceTime'ı destekliyor oluşu. Bundan böyle macOS 10.14.1 Mojave'nin yüklü olduğu cihazlarda kullanıcılar, 32 kişiye kadar görüntülü arama yapabilecekler. Bu özellik daha önce karşımıza iOS 12.1 güncellemesinde de çıkmıştı. iOS 12.1'de karşımıza çıkan bir diğer özellik olan yeni emojiler, macOS 10.14.1 Mojave'de de mevcut olacak. Emoji 11.0 standart listesinin parçası olan 70 yeni emoji de yeni güncellemenin kullanıldığı cihazlarda aktif edilecek. 70 yeni emojinin watchOS 5.1'i destekleyen cihazlarda da kullanılabildiğini belirtelim.

Tüm özelliklerini daha önce sizlere detaylı bir şekilde anlattığımız macOS Mojave'nin güncellenmiş hali olan macOS 10.14.1 Mojave sürümünü, cihazınızdaki "Sistem Tercihleri"nde bulunan "Yazılım Güncellemesi" bölümünden indirebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.