General Mobile GM 9 Pro neler sunuyor? [Ürün inceleme]

Bu videomuzda General Mobile GM 9 Pro modelinin bizlere neler sunduğuna yakından bakıyoruz.

Ülkemizin önemli yerli üreticilerinden olan General Mobile'ın yeni akıllı telefonu olan GM 9 Pro modelini tanıttığını geçtiğimiz Eylül ayında sizlere aktarmıştık. Bu videomuzda ise General Mobile GM 9 Pro modelinin bizlere neler sunduğuna yakından bakacağız.

General Mobile GM 9 Pro incelemesi

Başarılı bir tasarım ve orta segment teknik özelliklere sahip olan General Mobile GM 9 Pro, uzay grisi, gümüş ve altın olmak üzere 3 farklı yeni renk seçeneği ile geliyor. 7,9 mm kalınlığa ve 175 gram ağırlığa sahip olan GM 9 Pro, alüminyum ve camdan oluşan bir tasarıma sahip.

Arka kısmında parmak izi sensörü ve kulaklık girişine de sahip olan General Mobile GM 9 Pro, sağ üst kısmında hızlı bir şekilde video kaydına başlamanızı sağlayan özel bir tuşa da sahip. 6,01 inçlik AMOLED bir ekran ile gelen General Mobile GM 9 Pro, 1080 x 2160 piksel çözünürlüğünde.

Corning Gorilla Glass 5 ile korunan General Mobile GM 9 Pro, Dolby Vision Desteğine de sahip. Gücünü Qualcomm'un Snapdragon 660 işlemcisinden alan GM 9 Pro modeli, 4 GB RAM ve 64 GB dahili depolama sunuyor. Aynı zamanda General Mobile GM 9 Pro modelinin microSD kart desteğine sahip olduğunu da ekleyelim.

General Mobile GM 9 Pro kamera özellikleri

Flaş destekli 8 megapiksellik bir ön kameraya sahip olan General Mobile GM 9 Pro, arkada ise 12 ve 8 megapiksellik olmak üzere iki kamera bulunuyor. General Mobile GM 9 Pro'nun DxOMark testinden 90 gibi oldukça başarılı bir skor aldığını da belirtelim. Android 8.1 Oreo işletim sistemini kullanan General Mobile GM 9 Pro, Android One ailesinin de en yeni üyesi konumunda.

3 bin 800 mAh büyüklüğünde bir batarya ile gelen General Mobile GM 9 Pro, hızlı şarj desteğine de sahip durumda. Son olarak cihazın fiyatına gelecek olursak General Mobile GM 9 Pro modeli 2 bin 899 TL fiyat etiketi ile satın alınabiliyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.