General Mobile GM 9 Pro modeli tanıtıldı

General Mobile'ın yeni modeli olan GM 9 Pro tanıtıldı. General Mobile GM 9 Pro, özellikle başarılı ekranı ve çift kamerası ile dikkatleri çekiyor.
General Mobile GM 9 Pro modeli tanıtıldı

Ülkemizin yerli üreticilerinden olan General Mobile, yeni modeli olan GM 9 Pro modelini tanıttı. Orta segmente hitap eden teknik özelliklere sahip olan General Mobile GM 9 Pro, özellikle başarılı ekranı ve çift kamerası ile dikkatleri çekiyor. Metal bir çerçeveye sahip olan GM 9 Pro, uzay grisi, gümüş ve altın olmak üzere 3 farklı yeni renk seçeneği karşımıza çıkıyor.

Dolby Vision HDR desteği

6,01 inçlik 2160 × 1080 piksel çözünürlüğünde AMOLED bir ekrana sahip olan General Mobile GM 9 Pro, Gorilla Glass 5 ile korunuyor. Dolby Vision HDR ile başarılı bir ekran deneyini sunmayı hedefleyen General Mobile GM 9 Pro, gücünü Qualcomm'un Snapdragon 660 işlemcisinden alıyor.

4 GB RAM ve 64 GB dahili depolama da sunan GM 9 Pro, microSD kart desteğine de sahip durumda. Android One programının en yeni üyelerinden de olan GM 9 Pro, Android 8.1 Oreo işletim sistemine sahip. Arka kısmında yapay zeka destekli çift kamera bulunduran GM 9 Pro, f/1.8 diyafram açıklıklarına sahip 12 ve 8 megapiksellik kameralar kullanıyor.

8 megapiksellik bir ön kamera tercih eden General Mobile GM 9 Pro'nun, DxOMark'tan fotoğraf performansı için 91 puan aldığını da ekleyelim. Ses konusunda da iddialı bir model olan GM 9 Pro, Dolby Atmos ve çift hoparlör ile üç boyutlu ses deneyimi sunmayı hedefliyor.

3 bin 800 mAh büyüklüğünde bir batarya ile gelen General Mobile GM 9 Pro, 2 güne kadar süren bir pil ömrü vadediyor. General Mobile GM 9 Pro modelinin fiyatından bahsedecek olursak GM 9 Pro, ülkemizde 2 bin 899 TL fiyat etiketi ile satılacak. Son olarak General Mobile'ın 100 milyon TL yatırım ile kurulan üretim tesisinden de bahsedelim.

10 bin metrekaresi üretim tesisi olmak üzere toplam 16 bin 400 metrekarelik fabrika alanına sahip olan tesis, 600’ü aktif üretimde, 100’ü mühendis olmak üzere toplam 1300 çalışana sahip. Yıllık 2,5 milyon adet üretim kapasitesine sahip olan tesiste dakikada 5 cihaz üretilebiliyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.