Türkiye girişim ekosisteminin geleceği Webrazzi Summit 2018'de konuşulacak

İnternet ekosisteminden ödeme sistemlerinden blockchaine kadar pek çok konunun konuşulacağı Webrazzi Summit 2018'de konuşulacak olan önemli konulardan bir diğeri de Türkiye girişim ekosistemi olacak.
Türkiye girişim ekosisteminin geleceği Webrazzi Summit 2018'de konuşulacak

Ülkemizin en etkili internet ve girişimcilik odaklı konferansı olan Webrazzi Summit, her yıl olduğu gibi 2018 yılında da tüm internet ve girişimcilik ekosistemini bir araya toplayacak. 17 Ekim 2018 tarihinde Wyndham Grand İstanbul Levent‘te düzenlenecek olan Webrazzi Summit 2018 konferansına oldukça kısıtlı bir süre kaldığını da belirtelim.

İnternet ekosisteminden yapay zekaya, ödeme sistemlerinden blockchaine kadar pek çok konunun konuşulacağı Webrazzi Summit 2018'de konuşulacak olan önemli konulardan bir diğeri de Türkiye girişim ekosistemi olacak. Ülkemizin girişim ekosistemi konusunda uzman kişiler ile Türkiye Girişim Ekosisteminin Altın Dönemi Geri Gelecek mi? adlı panelde masaya yatırılacak.

Arda Kutsal‘ın moderatörlüğünü üstleneceği panelin konuşmacıları arasında Engin Group Consorcium Limited'dan Hande Enes, Aslanoba Capital'dan Hasan Aslanoba ve Girişimcilik Vakfı'ndan Sina Afra yer alıyor. Bu panelde Türkiye girişim ekosisteminin eski günlerine dönüp dönemeyeceği tartışılacak.

Ana Salon, Dijital Salon, Startup Lounge ve Workshop olmak üzere 4 farklı alanda düzenlenecek olan Webrazzi Summit 2018’i şimdiden planlamak ve networking’inizi daha etkili bir şekilde gerçekleştirmek için konferans programına da buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz 17 Ekim 2018 tarihinde düzenleyeceğimiz Webrazzi Summit 2018 konferansımıza katılmak için buradan biletinizi alabilirsiniz.

WEBRAZZİ SUMMIT 2018 SPONSORLARI

Elmas Sponsorlar

  

Platin Sponsorlar

 

Altın Sponsorlar

       

Gümüş Sponsorlar

  

Startup Lounge Ortakları

 

Medya Sponsorları

  

Destekleyenler

   

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.