Trello'nun iletişim ve iş birliği Power Up'larından öne çıkanlar

Trello'nun iletişim ve iş birliği Power Up'larından öne çıkanlar

Şimdiye kadar Trello'nun analiz ve raporlama, otomasyon ve pano yönetimi başlıkları altında önce çıkan Power-Up'ları sizlerle paylaştık. Bu yazımızda Trello'nun İletişim ve İşbirliği Power Up'larından öne çıkanları sizlerle paylaşacağız.  İncelemeye geçmeden önce Google Drive ve Hangouts, Facebook Workplace, Onedrive, Dropbox ve Evernote gibi tanınmış programların da Power-Uplarıyla bu alanda destek verdiğini belirtmekte fayda var.

InVision

Tasarım ekiplerinin birlikte daha rahat çalışmasını sağlayan Invision platformu, milyonlarca kişi tarafından prototip değerlendirmesi, mobil ve web tasarımlarının test edilmesi için kullanılıyor.Müşterileri arasında Airbnb, Shopify, Salesforce, Disney, Netflix, IBM, Walmart ve Apple da bulunan InVision bir Trello Power-Up'ına da sahip.

InVision Power - Up'ı sayesinde Trello kartları üzerinde InVision prototiplerini görebiliyorsunuz.  Prototip yorumları ve incelemelerine de hızlıca ulaşabilmenizi sağlayan bu power-up, prototip ekranını görsel olarak eklemenizi de kolaylaştırıyor.

Simple Feed Viewer

Bu power-up'ın kullanım alanı da adı gibi oldukça basit. Trello kartlarını RSS ya da Atom akışlarına dönüştüren Simple Feed Viewer, bu dönüştürme işini gelen talep üzerine yapıyor. Böylece akışlar her zaman güncelliğini koruyor.

Aynı zamanda trello kartlarında yapılan yenilikleri, akıştaki kartların üzerine eklenen çıkartmalardan da takip etmeniz mümkün.

Smart CheckList Exporter 

Smart Checklist Exporter, Trello'da kartlar üzerinde oluşturduğunuz checklistleri Jira'ya ya da farklı platformlara aktarmanızı sağlıyor. Bu formatın özellikle Jira'yı desteklediğiniz söyleyebiliriz. Yine de bu power-up ile Trello'daki checklistlerinizi kullandığınız diğer programlara da eklemeniz mümkün.

Intercom

Özellikle Intercom kullanıcılarının faydalanabileyece bu Power-Up, Intercom'daki konuşmalarınızı, kullanıcıları ve şirketleri kolayca Trello'daki kartlara eklemenizi sağlıyor.

Yazılım ekibinden ricalarda bulunmak veya onlara bazı sorunları bildirmek için kullanılan Intercom Power-Up'ı, ekibin konuyla ilgili konuşmaları ve şikayetleri görmesini de kolaylaştırıyor.  Bu Power-Up sayesinde uygulamalar arasında geçiş yaparken  iş akışının bozulmasının da önüne geçiliyor.

RealTime Boards

Bu Power-Up, RealtimeBoard'daki  panolarınızı Trello'ya eklemenizi sağlıyor. Böylece tek bir araç üzerinden yönetim yapmanızı sağlayan Power-Up, aynı zamanda Trello üzerinden yeni RealtimeBoard panoları oluşturmanıza da olanak tanıyor.

Appear.in

appear.in Power-up'ı Trello panonuzdan tek Tıkla video sohbet başlatmanızı sağlıyor. Trello üzerinden toplantı ve fikir alışverişi gerektiren konularda konuşmanızı sağlayan bu power-up, sohbete 8 kullanıcıya kadar kişiyi dahil etmenizi de mümkün kılıyor.

Bu power-up'ı kullanmak için herhangi bir yere kayıt olmanız ya da bir araç indirmeniz gerekmediğini de belirtelim. Kullanıcılara bir link göndererek tarayıcı üzerinden sohbet edebildiğiniz appear.in oldukça başarılı. Eğer konuşmanın gizli kalmasını istiyorsanız, sohbet odasını kitlemeniz de mümkün. Son olarak eklentinin ekran paylaşımı özelliğine sahip olduğunu da ekleyelim.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.