Kafa Topu 2, günlük 2 milyon tekil kullanıcıya ulaştı

Kafa Topu 2, günlük 2 milyon tekil kullanıcıya ulaştı

Geçtiğimiz nisan ayında Masomo ekibinin Kafa Topu 2 oyunu ile karşımıza çıktığını sizlere aktarmıştık. İlk olarak 2014 yılında karşımıza çıkan Online Kafa Topu oyununun devamı niteliğinde olan Kafa Topu 2, kısa zamanda büyük bir başarı yakalayarak günlük 2 milyon tekil kullanıcıya ulaştı.

Elde edilen bu başarının sürpriz olmadığını da belirtelim. Kullanıma sunulduğu ilk günden bu yana hem televizyon kanallarında hem de sosyal medya platformlarında reklam kampanyaları gerçekleştiren Kafa Topu 2, seslendirme desteği de kazandı. Ünlü spiker Ercan Taner ile anlaşan Masomo ekibi, oyuna profesyonel bir spiker desteği eklemiş oldu.

15 milyon barajını geçti

Günlük 2 milyon tekil kullanıcıya ulaşan Kafa Topu 2 oyununun yaklaşık 50 gün önce globale açıldığını da belirtelim. Toplamda 15 milyon indirilme barajını aşan Kafa Topu 2'nin oyuncularının yüzde 40'ı Türkiye'den. Yurt dışından oldukça fazla kullanıcıya sahip olan oyunun en çok oynandığı ülkeler ise sırasıyla Almanya, Fransa, İngiltere, İspanya, Brezilya, İtalya ve Arjantin.

30 kişilik bir ekibe sahip olan Kafa Topu 2 yapımcısı, şu an için İzmir'de ve yeni bir ofise geçmeye hazırlanıyor. Önümüzdeki Ekim ayında ise İstanbul'da bir ekip kurmayı hedefleyen şirket, 2019 yılında ise Londra'da ofis açarak ekibini 65 kişiye çıkarmayı planlıyor.

Kafa Topu serisinin haricinde bir yarış oyunu üzerinde de çalışan ekibin 2019 yılında bir basketbol oyunu geliştirmeyi hedeflediğini de belirtelim. Dilerseniz Kafa Topu 2 oyununu Android için buradan, iOS için ise buradan ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.