Masomo ekibi Kafa Topu 2 ile karşımızda!

İlk olarak 2014 yılında karşımıza çıkan Online Kafa Topu, büyük bir başarı yakalamış ve 40 milyon indirilme barajını aşmıştı. Online Kafa Topu oyunundaki başarısını sürdürmeyi hedefleyen Masomo, oyunun ikinci versiyonu olan Kafa Topu 2 ile karşımızda.

Yenilenmiş arayüzü ve geliştirilmiş oynanış özellikleriyle artık çok daha heyecanlı bir oyun deneyimi sunmayı hedefleyen Kafa Topu 2, Online Kafa Topu oyununu sevenler için oldukça başarılı bir alternatif. Geçtiğimiz hafta yayınlanan Kafa Topu 2 oyununun hem Android hem de iOS platformları için kullanıma sunuldu.

Hedef 100 milyon indirilme

Kafa Topu 2’deki yeni sistem ile birlikte oyuncuya kendi karakterini oyun içi birçok alanda geliştirme imkanı tanındığını da belirtelim. Masomo ekibi, oyun içinde kurulan bu ileri düzey sistemleri hayata geçirirken ilk oyunu eğlenceli kılan temel dinamiklere sadık kaldıklarını da ayrıca belirtiyor.

Kafa Topu 2 ile açıldıkları bütün ülkelerin marketlerinde top listelerine girmeyi hedefleyen Masomo ekibi, 100 milyon indirme ile unutulmaz bir başarıya imza atmayı planlıyor. Dilerseniz Kafa Topu 2 oyununu Android için buradan, iOS için ise buradan ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.