Kişiye özel kurye uygulaması ULAK'ın bir yılda dikkat çeken büyümesi

Kişiye özel kurye uygulaması ULAK'ın bir yılda dikkat çeken büyümesi

İlk olarak 2016 yılında karşımıza çıkan kişiye özel kurye uygulaması olan ULAK, hızla büyümesini devam ettiriyor. 2018 yılında bir önceki yıla oranla yüzde 6 bin 500 oranında bir büyüme yaşayan özel kurye uygulaması ULAK, şu anda sadece İstanbul’da 200'den fazla freelance çalışan kuryeye sahip. Türkiye genelinde 900 kurye ile günü içi teslimat yapan servisin ülkemizde ve dünyada artan gün içi teslimat beklentisi ile birlikte servislerini çeşitlendireceğini şimdiden söyleyebiliriz.

Gün içi hatta anlık teslimatın en önemli pazarı restoranlara adım atan Ulak, freelance kuryeleri ile Yemeksepeti VALE’ye de hizmet veriyor. 2017 Mart ayında Bursa’da, Eylül ayında ise İstanbul’da restoranların ve Yemeksepeti VALE’nin yemek taşımaları gerçekleştirdi.

ULAK'ın 200 kuryesinin 30’u bisikletleriyle çalışan gençlerden oluşuyor. Tüm Türkiye’den bisikletli kurye olmak için talepler alan ULAK, bisikletli kurye konusunda bir akım başlatmayı hedefliyor.

2016 Mart ile 2017 Mart arasını MVP dönemi olarak geçiren ULAK, yeni uygulama ile kullanıcılarının karşısına çıktı. MVP döneminde aldıkları geri dönüşleri yeni versiyona ekleme fırsatı da bulan ULAK, bir bisiklet projesi üzerinde de çalışıyor.

Elektrikli kargo bisikleti

ULAK olarak geliştirdikleri yazılımları kullanacak müşterilerinin dağıtım projelerinde faydalanmasını sağlamak amacı ile iki tekerlekli elektrikli bir kargo bisikleti üreten ULAK, müşterilerinin işini kolaylaştırmayı hedefliyor.

50 kg yük taşıyabilen ULAK'ın elektrikli bisikleti, 0,70 TL'ye şarj olabiliyor ve pedal desteği ile 80 km gidebiliyor. Elektrikli bisiklet ile hem pratik hem de çevreci bir çözüm sunan ULAK'ın elektrikli bisikletinin motoru ve pili hariç tüm parçaları Türkiye'de üretildiğini de belirtelim.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.