Innogate uluslararası girişim hızlandırma programı ile ABD'ye gidecek girişimler belli oldu

Innogate uluslararası girişim hızlandırma programı ile ABD'ye gidecek girişimler belli oldu

İTÜ ARI Teknokent bünyesinde, İstanbul Kalkınma Ajansı’nın da desteğiyle teknoloji firmalarının başarısını global pazarlarda da sürdürmesini sağlamak amacıyla gerçekleştirilen Innogate Uluslararası Girişim Hızlandırma Programı ile ABD'ye gidecek girişimler belli oldu.

İstanbul’daki Bootcamp – 1 sürecini tamamlayan ve ABD’ye gidecek olan 8 girişim, 5 hafta boyunca Silikon Vadisi’nden gelen mentorlarla birlikte iş modeli kanvası, değer önerisi, pazar analizi, müşteri bölümleme, pazarlama stratejileri, büyüme-ölçeklenme gibi konulara odaklandılar.

Programa katılmaya hak kazanan 8 girişim, Nisan 2018 itibarıyla ABD'ye gidecek. İki haftası San Francisco, iki haftası New York olmak üzere 1 ay boyunca potansiyel müşteri, iş ortakları ve yatırımcılarla bir araya gelecek olan girişimler, Türkiye’deki başarılarını ABD’de de hızlı bir şekilde elde etmeye çalışacaklar.

Innogate hızlandırma programı ile ABD'ye gidecek 8 girişim

BVK Technology: Başta ATM ve fintech firmaları için olmak üzere, akıllı ve bağlı güvenlik cihazları, web üzerinden uzaktan izleme ve yönetim uygulamaları geliştirme ve üretimi konusunda uzmanlaşmış BVK, özellikle anti-skimming, ATM kart güvenliği, ATM çevre yönetimi, OTC (One Time Code) temelli çok katmanlı kimlik doğrulama ve erişim kontrolü konusunda fiziki ve dijital erişim kontrolü konularına odaklanıyor.

Gmply: GmPly, interaktif video e-öğrenme platformudur. Eğitim şirketleri ve bağımsız eğiticilerin kendi interaktif eğitim videolarını hazırlayabilmelerini sağlayan bir SaaS altyapısına ve bu eğitimleri pazarlayabilmelerini sağlayan marketplace’i barındıran bir SEM (SaaS Enabled Marketplace) sunmaktadır.

Datapare: Firmaların rakiplerini yakından takip edebilmelerini sağlayan bir SaaS platformu olan Datapare, Track adındaki uygulamasıyla kullanıcılarının rakiplerindeki kampanya, yeni eklenen ürün, güncellenen sayfa ve görselleri takip edebilmesini sağlıyor.

Fineksus: 2002 yılında kurulan firma, finansal dünyada ödeme işlemlerinden kara paranın engellenmesine kadar uçtan uca çözümler sunan ve müşteri odaklı servis anlayışıyla bulunduğu sektörde fark yaratan bir kuruluş olarak hizmet veriyor.

Walkovr: Oyuncular başta olmak üzere, kullanıcıların oyun ve uygulamalarda fiziksel olarak yürümesine, koşmasına yani hareket etmesine imkan veren bir hareket sistemi olan Walkovr, giyilebilir bir hareket tanıma sistemi ile fiziksel hareketlere imkan verecek bir mekanizmanın birleşmesinden oluşuyor.

Roksit: Siber güvenlik sektörüne odaklana Roksit, bu alandaki önemli boşluklardan biri olan DNS trafiğini inceleyip analiz ederek çıkardığı sonuçlarla bilgi güvenliği alanında başarılı çalışmalar yürütüyor.

Pavotek: B2B alanında sektörlerin ihtiyacı olan inovatif maliyeti etkin, öncü, elektronik ürün, kart, sistem tasarımı ve üretimi yaparak, müşteri ve iş ortaklarının pazarda katma değerlerini artıran Pavotek, kullanıcılarının pazarda lider firma olarak pozisyonlanmalarına yardımcı olan bir teknoloji firması olarak hizmet veriyor.

Miops: Fotoğrafçıların ve video üreticilerinin çok yüksek hızda ve çözünürlükte fotoğraflama donanımı geliştiren ve fotoğrafçıların işlerini daha kolay bir hale getiren Miops, ürünleri hem amatör hem de profesyonel kullanıma uygun olarak geliştiriyor.

Son olarak yeni dönem Innogate uluslararası girişim hızlandırma programı başvurularının ise www.innogate.org adresinden yapılabildiğini de ekleyelim.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.