House of Cards'ın 6. sezonundan ilk fragman yayınlandı

House of Cards'ın 6. sezonundan ilk fragman yayınlandı

İnternet yayınlarına RTÜK denetimi komisyondan geçtikten sonra tüm gözler Netflix, Blu TV ve Puhu TV gibi dijital platformlara çevrilmişken, Netflix'in sevilen dizilerinden House of Cards'ın gelecek sezonundan ilk kısa fragman yayınlandı.

Hollywood'u sarsan taciz skandallarından sonra, Kevin Spacey’nin de taciz skandalının ortaya çıkması ve diziden uzaklaştırılmasıyla akıbeti merak edilen House of Cards'ın yeni sezonunun fragmanı dün yayınladı. Fragmanda Claire Underwood rolünde izlediğimiz Robin Wright'ı görüyoruz.

Son olaylardan sonra dizinin yarım kalacağı dedikoduları etrafta dolaşıyordu. Diziye ne olacağını bilmeden sessizce beklerken, dün akşam gerçekleşen Oscar ödül töreninde House of Cards'ın yeni sezonunun ilk görüntülerini izleme şansı yakaladık. Fragmanda Claire Underwood'un oval ofiste, başkanlık koltuğunda görüyoruz. Bununla beraber dizide ne olacağını da tam olarak kestiremiyoruz. House of Cards'ın yeni sezonunun diğer sezonlarda olduğu gibi 13 bölüm değil, 8 bölüm olacağını da hatırlatalım.

House of Cards'ın 6. sezonunun ilk kısa fragmanı için sizi aşağıdaki bağlantıya alalım.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.