Hızlandırma programı Startup Sesame'nin 4. sezonun kayıtları başladı

Hızlandırma programı Startup Sesame'nin 4. sezonun kayıtları başladı

Teknoloji girişimlerine sağladığı ücretsiz giriş hakları ile girişimler için bir hızlandırıcı olarak hizmet veren Startup Sesame, 4. sezonu ile karşımızda. Geçtiğimiz yıllarda Webrazzi Summit için de girişimlere ücretsiz giriş hakkı sunan Startup Sesame'nin 4. sezonun kayıtları başladı.

Kendini ‘etkinlik odaklı hızlandırma programı’ olarak tanımlayan Paris merkezli Startup Sesame, girişimlerin teknoloji ve girişimcilik odaklı konferanslara giderek hem tanıtım yapmalarına hem yatırımcılarla görüşmelerine imkan tanıyor. 4. sezon için başlayan başvuru sürecinin 1 Mart tarihinde sona ereceğini de ekleyelim.

Tamamen ücretsiz

Başvurular arasından seçilen 5 girişime Webrazzi Summit 2018 de dahil olmak üzere pek çok etkinliğe ücretsiz giriş hakkı sunacak olan Startup Sesame, başvuran girişimlerden herhangi bir ücret talep etmiyor. Partner etkinliklerin kurucuları ve Startup Sesame tarafından seçilen girişimlere etkinlik başı iki bilet hakkı tanınacak.

Girişimlerin odaklandıkları alan, performansları ve hedef pazarları gibi kriterlere göre seçileceğini de ekleyelim. Dilerseniz Startup Sesame'nin 4. sezonuna buradan başvurabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.