Facebook video yatırımını artırıyor: 75. Altın Küre Ödülleri Kırmızı Halı Özel Gösterimi sadece Facebook’ta

Facebook video yatırımını artırıyor: 75. Altın Küre Ödülleri Kırmızı Halı Özel Gösterimi sadece Facebook’ta

Facebook yayıncılığı tahmin ettiğimizden daha fazla ciddiye alıyor. Bir süre önce Facebook Watch ürünü üzerinde geliştirmeler yapan şirket, şimdi de 75. Altın Küre Ödülleri Kırmızı Halı Özel Gösterimi'ne odaklandı. Eskiden televizyon kanallarından takip ettiğimiz Kırmızı Halı Özel Gösterimi bu yıl sadece Facebook’ta yayınlanacak.

Hollywood Yabancı Basın Birliği (The Hollywood Foreign Press Association - HFPA) tarafından verilen ve bu yıl 75.'si düzenlenen Altın Küre Ödülleri, 7 Ocak'ı 8 Ocak'a bağlayan gece Beverly Hilton Otel'de sahiplerini bulacak. Facebook’un HFPA ve dick clark productions ile yaptığı işbirliğiyle ödül töreni öncesi gerçekleştirilen resmi kırmızı halı gösterimi ise bu yıl özel olarak sadece Facebook'ta yer alacak. Altın Küre Ödülleri’nin resmi Facebook sayfasından canlı olarak yayınlanacak olan gösterim “The HFPA Presents: Globes Red Carpet Live” ismine sahip. Yıllarca televizyon karşısında sabahlayanlar bu sene Facebook'u açmaya hazır olmalı!

The Nominations For The 75th Golden Globe Awards

The 75th Golden Globe nominations, presented LIVE at the Beverly Hilton by Alfre Woodard, Garrett Hedlund, Sharon Stone, and Kristen Bell. Watch again!

Gepostet von Golden Globes am Montag, 11. Dezember 2017

Üstelik Facebook’un HFPA ve dick clark productions ile yaptığı işbirliği sadece canlı yayınla da kısıtlı değil. Kırmızı halıdan 360 videolar, özel kareler ve sahne arkası içerikler gece boyunca Altın Küre Ödülleri’nin Facebook Sayfası ve resmi Instagram hesabı olan @GoldenGlobes’dan paylaşılacak.75. Altın Küre Ödülleri kırmızı halı Facebook özel gösterimini, 7 Ocak'ı 8 Ocak'a bağlayan gece 02.00’de www.facebook.com/GoldenGlobes adresinden izlemeniz mümkün.

Facebook bu hamlesiyle geleneksel medyadan rol çalarken, geçtiğimiz ekim ayında, gelecek yıl piyasaya süreceğini açıkladığı Venues uygulaması için bir prova da yapıyor olabilir. Zira Facebook,  Oculus Go üzerinde sunacağı Venues uygulamasıyla kullanıcıların dünyanın her yerinden arkadaşlarıyla birlikte konserleri, spor müsabakalarını, dizi ve filmlerin prömiyerlerini canlı olarak artırılmış gerçeklik ortamında izleyebilmelerini hedefliyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.