Amazon Prime Video, Türkiye'ye Apple TV ile geldi

Amazon Prime Video, Türkiye'ye Apple TV ile geldi

Geçtiğimiz haftalarda Yüzüklerin Efendisi serisinin dizi haklarını alarak önemli bir adım atan Amazon Prime Video, uzun bekleyişin arından Apple TV için kullanıma sunuldu. Hatırlatmak gerekirse Apple CEO'su Tim Cook yaklaşık 6 ay önce Amazon Prime Video uygulamasının yıl sonunda Apple TV'ye geleceğini duyurmuştu.

100'den fazla ülke için kullanıma sunuldu

Apple TV ile yapılan iş birliği ile Amazon Prime Video uygulaması yaklaşık 100 ülkede de kullanıma sunulmuş oldu. Bu ülkeler arasında Türkiye'nin yer aldığını da ekleyelim. Kısacası Amazon Prime Video uygulamasına Apple TV ile Amazon Prime Video uygulamasına ve sunduğu içeriklere erişebilirsiniz.

Amazon Prime Video uygulamasına ulaşmak için yapmanız gereken ise Apple TV App Store içinde "Amazon Prime Video" araması yapmak. Amazon Prime Video'nun iOS uygulaması için önemli bir güncelleme yayınlandığını da belirtelim. Amazon Prime Video gelen 5.0 güncellemesi ise iPhone X desteği ve evrensel arama özellikleri kazandı.

Apple TV'nin 3. nesil ve sonrasında karşımıza çıkan cihazlar için kullanıma sunulan Amazon Prime Video, geç de olsa Netflix ve Hulu gibi uzun zamandır Apple TV'de yer alan uygulamaların yanına yerleşmiş oldu. Tabii ki bu iş birliğinin en güzel tarafı ise şüphesiz uygulamanın ülkemiz için de kullanıma sunulması.

2018'de ülkemizde faaliyetlerine başlayacağını açıkladığımız Amazon görünen o ki servislerini önceden açıyor ;)

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.