Webrazzi Developer 2017'nin yeni konuşmacıları belli oldu!

Webrazzi Developer 2017'nin yeni konuşmacıları belli oldu!

Geçtiğimiz günlerde ilk tur konuşmacılarını duyurduğumuz ve 15 Kasım Çarşamba günü düzenleyeceğimiz Webrazzi Developer 2017'nin ikinci tur konuşmacıları da belli oldu.

Blockchain, sunucusuz mimariler, test otomasyonu, büyük veri, web dünyasında ön-yüz geliştirme ve ARKit gibi konu başlıklarının ele alınacağı Webrazzi Developer 2017 için dilerseniz hemen şimdi yerinizi ayırtabilirsiniz.

Webrazzi Developer 2017'nin ikinci tur konuşmacıları arasında ise IBM Türk Bulut Teknolojileri Teknik Lideri Mehmet Özgür Depren, IBM Türk Bulut Çözüm Mimarı Sabri Kızanlık, Yubi Kurucu Ortağı ve CTO'su İlyas OsmanoğullarıTestinium Kurucusu Melih Sakarya ve ininal'dan Yazılım Geliştirici Yasemin Bakır yer alıyor.

Webrazzi Developer 2017'nin kesinleşen konuşmacıları

Ahmet Emre Ceyhan - Cyanlog
Alex Kravtsov, SiteCraft
Can Abacıgil - TeamSQL
Daron Yöndem - XOGO
Emre Kenci
İlyas Osmanoğulları - Yubi
Koray Kocabaş - Hürriyet
Mehmet Özgür Depren - IBM Türk
Melih Sakarya - Testinium
Nihat Emre Yüksel - Teleporter
Onur Koç - Microsoft Türkiye
Sabri Kızanlık - IBM Türk
Süreyya Ciliv
Şahin Boydaş - MojiLaLa
Yasemin Bakır - ininal
Yiğit Özaksüt - Rise Consulting

IBM Cloud için Kubernetes üzerinde mikro servisler workshop'u

Diğer workshop salonumuzda ise IBM Türk "How to Build and Deploy Containerized Microservices on Kubernetes with IBM Cloud" başlıklı bir oturum yapacak. Oturumu IBM Türk'ten Sabri Kızanlık gerçekleştirecek.

Diğer yandan ininal şirketinden Yasemin Bakır ise finansal teknolojilerle ilgili ilgi çekici bir workshop oturumu yapacak.

Workshop alanında ilk akıllı kontratınızı ('smart contract') yazabilirsiniz

Webrazzi Developer 2017'de ana sahnede gerçekleşecek sunum ve paneller haricinde workshop salonlarında daha teknik ve detaylı bir içerikte paralel sunumlar ve sürekli hareketli bir fuaye alanı da sizleri bekliyor.

Kesinleşen workshop sunumlarımızdan birinde Emre Kenci, katılımcılarına ilk akıllı kontratlarını ('smart contract') yazdıracak. Ayrıca Microsoft'ın kısa bir süre önce Türkiye'ye geleceğini açıkladığı Hololens'lerle VR yazılım geliştirmenin detayları da bir başka workshop'umuzda.

Webrazzi Developer 2017 hakkındaki detaylar için bizi takip etmeye devam edin. Diğer yandan konferansımıza havale ya da online ödeme yöntemleriyle bilet almak içinse bilet.webrazzi.com'u ziyaret edebilirsiniz.

Webrazzi Developer 2017 Sponsorları

Elmas Sponsor

Platin Sponsor

Altın Sponsorlar

  

Medya Sponsorları

   

Destekleyen

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.