Webrazzi Developer 2017 ilk tur konuşmacıları belli oldu!

Webrazzi Developer 2017 ilk tur konuşmacıları belli oldu!

Webrazzi Developer 2017'ye sayılı günler kaldı. 15 Kasım'da Point Hotel Barbaros'ta düzenleyeceğimiz konferansın konu ve konuşmacıları da bir bir belli oluyor.

Bu yazıda da sizinle kesinleşen bazı detayları paylaşmak istedik. Gelişmeler için Webrazzi'yi takip etmeye devam edebilir, dilerseniz hemen şimdi konferanstaki yerinizi ayırabilirsiniz.

Webrazzi Developer 2017'nin kesinleşen konuşmacıları

Webrazzi Developer 2017'nin kesinleşen konuşmacıları Microsoft Türkiye CTO'su Onur Koç, Türkiye yazılım sektörünün çok yakından tanıdığı Süreyya Ciliv, Mojilala Kurucusu Şahin Boydaş, Bitcoin uzmanı Emre Kenci, Hürriyet'ten Koray Kocabaş, XOGO şirketinin CTO'su Daron Yöndem, SiteCraft Kurucu Ortağı Alex Kravtsov ve Rise Consulting'ten Yiğit Özaksüt oldular.

Konferansta ele alacağımız konu başlıkları arasında ise serverless yani sunucusuz mimariler, blockchain geliştirme, iOS 11 ile değişen Sanal Gerçeklik dünyası, Büyük Veri, veritabanı çözümleri, Xamarin ve yazılım testi bulunuyor.

Diğer yandan sahnede girişimlerini tanıtmak üzere TeamSQL, Cyanlog ve Teleporter da bizimle olacaklar. Tüm konu ve konuşmacılarımız belirlendiğinde yine buradan sizinle paylaşacağız.

Ahmet Emre Ceyhan - Cyanlog
Alex Kravtsov, SiteCraft
Can Abacıgil - TeamSQL
Daron Yöndem - XOGO
Emre Kenci
Koray Kocabaş - Hürriyet
Nihat Emre Yüksel - Teleporter
Onur Koç - Microsoft Türkiye
Süreyya Ciliv
Şahin Boydaş - MojiLaLa
Yiğit Özaksüt - Rise Consulting

Workshop alanında ilk akıllı kontratınızı ('smart contract') yazabilirsiniz

Webrazzi Developer 2017'de ana sahnede gerçekleşecek sunum ve paneller haricinde workshop salonlarında daha teknik ve detaylı bir içerikte paralel sunumlar ve sürekli hareketli bir fuaye alanı da sizleri bekliyor.

Kesinleşen workshop sunumlarımızdan birinde Emre Kenci, katılımcılarına ilk akıllı kontratlarını ('smart contract') yazdıracak. Ayrıca Microsoft'ın kısa bir süre önce Türkiye'ye geleceğini açıkladığı Hololens'lerle VR yazılım geliştirmenin detayları da bir başka workshop'umuzda.

Diğer workshop salonumuzda ise IBM Türk ve ininal'ın workshopları gerçekleşecek. Bu workshoplarımızın başlıklarını da sizinle kısa süre içerisinde paylaşacağız.

Webrazzi Developer 2017 hakkındaki detaylar için bizi takip etmeye devam edin. Diğer yandan konferansımıza havale ya da online ödeme yöntemleriyle bilet almak içinse bilet.webrazzi.com'u ziyaret edebilirsiniz.

Webrazzi Developer 2017 Sponsorları

Elmas Sponsor

Platin Sponsor

Altın Sponsorlar

  

Medya Sponsorları

   

Destekleyen

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.